Digidexo.com

Om Yohimbe produkter

Yohimbe er en urt som er avledet fra fra eviggrønne trær som kommer i Vest-Afrika. Den indre bark fra dette treet inneholder en kjemisk ved navn av yohimbin, som er en vanlig ingrediens i mange kosttilskudd. Ikke bare er Yohimbe produkter som vanligvis finnes i kosttilskudd, men de er også tilgjengelig i form av reseptbelagte medisiner for problemer som erektil dysfunksjon.

Funksjon

Det er flere måter som Yohimbe produkter ofte brukes. I kontinentet sin opprinnelse, Afrika, er Yohimbe produkter ofte brukt som afrodisiak. Den Yohimbe urten brukes også til spørsmål av seksuell dysfunksjon som ereksjonsproblemer. Bark fra Yohimbe trær er også ofte brukt i kosttilskudd, vanligvis i te eller tablettform. Mange kroppsbyggere også ta Yohimbe produkter for å øke sin styrke.

Betraktninger

De som er interessert i å bruke Yohimbe produkter bør vurdere noen av de potensielle bivirkninger forbundet med dem. Disse bivirkningene inkluderer økt hjertefrekvens, angst, svimmelhet, ør i følelser, søvnløshet, hodepine og høyt blodtrykk. Det er også farlig hvis tatt i store doser for lengre perioder. Også personer med psykiatriske problemer, hypertensjon eller nyreproblemer bør styre klar av eventuelle Yohimbe produkter.

Advarsel

Ett av problemene med Yohimbe produkter, er at den effektive dose av Yohimbe er ikke langt fra den toksiske dose. På grunn av den ekstremt farlige mulige bivirkninger av Yohimbe produkter, er selv medisinering sterkt frarådes. Selv i små mengder, Yohimbe produkter har potensielt alvorlige bivirkninger.

Historie

Yohimbe produkter har en lang historie på sitt eget kontinent, Afrika. Vest-afrikanere har vært å lage bitter te ut av Yohimbe i århundrer. Det ble antatt at forbruket av Yohimbe basert te aktivert krigere å bli sterkere, mer fryktløs og mer aggressive, med større utholdenhet. Yohimbe hadde også en meget sterk funksjon i parringsritualer og ekteskap for vest-afrikanere. Yohimbe har historisk hatt et rykte for å øke libido og seksuell ytelse i menn.

Identifikasjon

Hvis du er ute for Yohimbe produkter, ta med noen andre navn som Yohimbe er kjent aphrodien, rubiaceae, johimbi, corynine, quebrachine, yohimbehe, yohimbehe cortex, corynanthe johimbi, corynanthe yohimbi, Pausinystalia Yohimbe og Pausinystalia johimbe.