Digidexo.com

Hvordan identifisere årsaken Vasomotor rhinitt

Vasomotorisk rhinitt er en ikke-allergisk tilstand som presenterer symptomer på en konstant rennende nese, nysing og nesetetthet. Det er mange ting som kan forårsake Vasomotor rhinitt og resultatene kan være kortvarig eller kronisk.

Hvordan identifisere årsaken Vasomotor rhinitt

Hvordan identifisere årsaken Vasomotor rhinitt

•  Forstå at Vasomotor rhinitt oppstår når neseblodårene utvider seg eller utvide, forårsaker et overskudd av blod og væske å gå inn i neseslimhinnen. Når neseslimhinnen er betent resultatet kan være Vasomotor rhinitt. Dette abnormitet presenterer symptomene på rennende nese, nysing og lunger fordi den allerede begrenset område er hovent og overbelastet.

Vet at deduktive resonnement og en lege undersøkelse (nødvendig for å utelukke mer alvorlige sykdommer med lignende symptomer) er den viktigste måten å håndtere denne kortlivede plage eller lang sikt ergrelse (avhengig av hyppighet og varighet av symptomene). Vasomotorisk rhinitt er ikke livstruende, men kan påvirke livsstilen. Deduktiv resonnering er viktig fordi årsaken Vasomotor rhinitt ikke er satt i stein fordi det er mange triggere. En av de mange måter å håndtere denne sykdommen er å unngå mulige triggere.

Utlede hva som kan være på roten av Vasomotor rhinitt med eller uten lege innspill når store saker er utelukket. En infeksjon fra vanlig forkjølelse eller influensa kan utløse Vasomotor rhinitt og vanligvis forsvinner over tid. Overdreven bruk av over-the-counter nasal spray kan også være en årsak til den rhinitt, som de kan oppflamme membranen hvis benyttet for mange påfølgende dager. Legemidler som påvirker blodstrøm kan føre Vasomotor rhinitt. Alt fra aspirin til blodtrykksmedisin til erektil dysfunksjon medisiner kan føre til en mengde blod å gå inn i neseslimhinnen. Krydret mat og alkoholholdige drikkevarer er en kjent årsak siden kroppen reagerer på dem ved å forårsake hevelse i nesegangene. Hormon forandringer fra graviditet, menstruasjon og prevensjonsmidler kan føre Vasomotor rhinitt. Stress kan væromslag og eksponering for miljø irritanter også utløse Vasomotor rhinitt.

Gå til legen din og få ham eller henne utelukke alvorlige problemer. Deretter finne hva disse mulighetene utløser Vasomotor rhinitt. Kanskje bare en eller mange faktor inn dine symptomer. Klipp dem ut og se om det er en forbedring. I tilfeller hvor kroniske symptomer plager deg, det finnes behandlinger som for eksempel orale slimhinneavsvellende midler, saltvann spray (for å skylle ut nesegangene) antihistaminer og kortisonnesespray.