Digidexo.com

Barex Silikon Hair Treatment

Barex Italiana er en internasjonalt kjent selskap som skaper og produserer hårpleieprodukter. Den har en rekke forskjellige linjer, som hver tilbyr et omfattende utvalg av produkter fra enkel sjampo til konkret handling hårpleie sjampo.

Ingredienser og klassifisering

Barex silikon hår behandlinger er en del av Barex Italiana linje og er kun distribuert i USA Et flertall av produktene i denne linjen inneholder silikon. Denne polymer er anerkjent for sin makt for å smøre håret, samtidig forsvare den mot varme og andre relaterte skader. Barex silikon hår behandling kan brukes til daglig bruk hårpleie, tørt hår omsorg, fint hår omsorg, fargebehandlet hår omsorg, krusete hår pleie og styling produkter.

Silikon Hair Treatment Products

Utvalget av de enkelte produkter innen Barex silikon hår behandlingslinje er spesielt utformet for det formål å behandle, rensing, kondisjonering, polering og styling av hår, alt under Silicium hår behandling kjede. Innenfor "Treat" gruppe, tilbyr selskapet sin Multi-purpose Hair Repair nei-skylling og Split-ender Serum. De "rens" produkter inkluderer anti-gul shampoo, Colourlife sjampo, krusete hår sjampo, glans sjampo, intensivavdeling sjampo og letthet sjampo. Den "Tilstand og Protect" kategorien omfatter Colourlife balsam, Colourlife spray, glans balsam, intensivavdeling maske, letthet balsam, letthet spray, no-frizzy spray, Split-Slutter Serum og fløyelsmyk krem. Kategorien "polske" tilbyr glans spray og Split-ender Serum. Til slutt, under kategorien "Style", finner du den Cristalli liquidi, glans mousse, glans styling glasur og glossing voks.

Innkjøp og bruk

Hver av silikon hår behandling produkter kommer med sine egne retninger for bruk. Denne linjen av produkter er ofte brukt på high end hår / skjønnhetssalonger (for eksempel Four Seasons), men kan også bli funnet på en rekke skjønnhet forsyne butikker eller utsalgssteder. Hvis noen av de ovennevnte er ikke tilgjengelig for deg eller ikke har produktet på lager, kan du kjøpe den via en rekke nettbutikker. Når det gjelder å kjøpe produktet på nettet, kan det være lurt å ta seg tid til å sammenligne de forskjellige priser og frakt og håndtering avgifter av de ulike leverandørene.