Digidexo.com

Den beste menn Daily Vitamin

Den beste menn Daily Vitamin


Men noen ganger trenger å ta en daglig multivitamin, men Consumersearch.com sier at de ikke bør få mer enn 8 mg jern per dag, og kan få det gjennom kostholdet. Heldigvis kan menn finne massevis av multivitaminer på markedet som ikke inneholder jern og noen som gjør. Det viktige er hvor effektiv multivitamin er generelle mens inneholder andre vitaminer. En rekke gode produkter finnes som gir omtrent alle vitamin behov.

Mega GNC Menn Multivitamin

Consumersearch.com sier dette GNC merkevare av multivitaminer for menn er en av de mest populære og beste tilgjengelige. Produktet går med antakelsen om at menn kan få 8 mg jern i sitt eget kosthold og til slutt inneholder ingen jern. Men det har 100 prosent av alle andre vitaminer et menneske trenger ved å ta to av tablettene. Det touts seg som inneholder en spesiell antioksidant blanding av frukt og grønnsaker inneholder ulike pulver som angivelig gir deg fordelene med brokkoli, spinat, eple og grønnkål. Ifølge Consumer, har det ikke vært noen vitenskapelig bevis for at denne blandingen virkelig gjør noen stor forskjell. Det er imidlertid ikke bevis det er skadelig, enten. Merk at dette GNC splitter inneholder et høyere nivå av niacin, eller B3. Dette kan føre til ansikt-flushing hos noen menn. Også, det er ikke en vegetarisk produkt på grunn av ingrediensene som finnes i fisk.

One-A-Day Menns helse Formula

Dette jern-free multivitamin gir alle nødvendige vitamin, pluss 150 prosent av selen, som Consumer sier kan bidra til å forhindre prostatakreft. At kravet har også sine kontroverser. Consumer sier en studie ble gjennomført i de senere år på selen for å se om det virkelig hjalp forebygge prostatakreft. Studien ble avsluttet tidlig med ingen bevis det hjalp prostata, pluss frykt for at for mye selen kan føre til diabetes. I 2009 Center for Science i Public Inte sa de til slutt ville saksøke Bayer enn dette multivitamin er selen krav. Likevel indikerer Consumer fortsatt det som en av de mest populære og mest solgte multivitaminer i landet.

Xtendlife total balanse menn Plus

Safemenopausesolutions.com sier dette daglig vitamin for menn er den mest komplette du kan finne uten jern. Det touts å ha en spesiell blanding av næringsstoffer som spesifikt hjelpe menn til å øke testosteronnivået, forbedre prostata helse og styrke deres sexlyst. Noen av disse sporstoffer inkluderer aminosyrer, flavonoider og kalori begrensning etterligner. Men det er dyrere enn de to foregående multivitaminer (lukke til $ 50 for 120 belagte tabletter), og det krever også å ta fire tabletter daglig.

Centrum Advantage med Iron

For de menn som kan være lider av anemi, vil dette multivitamin gi jernet for deg å bidra til å forhindre kronisk sykdom. Den inneholder også andre nødvendige vitaminer som ellers kan bli funnet i en komplett diett. Disse inkluderer kalsium, magnesium, kobber og alle B-vitaminer.