Digidexo.com

Best Vitamin for Kids

Uansett hvor foreldrene prøver, vil ikke alle barn spiser nok frukt og grønnsaker. Selv barneleger anbefaler vitamintilskudd for de fleste barn. Men med så mange forskjellige mutlivitamins tilgjengelige, kan velge en være direkte forvirrende. Les videre for å lære mer om å kjøpe de beste vitaminer for barn.

Vitaminer uten tilsetninger

Les etikettene nøye. Mange barnas vitaminer er lastet med kjemikalier, kunstige farger, søtstoffer og andre syntetiske næringsstoffer som ikke gjør noe for å fremme barnets god helse, og kan faktisk skade det. Kunstige farger er betegnet med farge navn og etterfulgt av et tall, og bør unngås.

Passere over vitaminer med aspartam, syntetiske søtningsmiddel funnet i diett brus. Syntetiske former av næringsstoffer, som vitamin E, kan blokkere opptaket av andre vitaminer. Og definitivt unngå kjemiske tilsetningsstoffer som etyl cellulose, et giftig løsemiddel avledet fra petroleum.

Whole Foods Vitaminer

Whole Foods vitaminer er vitaminer laget av hele grønnsaker og frukt. Kroppen bruker disse typer vitaminer mye bedre enn syntetiske former. Også, hele matvarer vitaminer inneholder sjelden kjemikalier eller usunne tilsetningsstoffer som de kjemisk produserte de gjør. For det beste utvalget av disse typer vitaminer, er din lokale helsekost butikk det beste alternativet, eller bestill online.

Andre faktorer

Sørg for å alltid gi dine barn vitaminer laget for barn. Noen vitaminer er toksisk i høyere doser, slik som vitamin A og jern, slik at voksen vitaminer et usikkert valg. Også, gjør din forskning. Ikke alle vitamin produsenter er skapt like. Kontroller at vitaminer er testet, og ikke nøl med å ringe selskapet og stille spørsmål. Flasker stemplet med USP, NSF, eller consumerlab.com bety at produsenten har utført noen tester på vitaminer. En fersk FDA Rapporten finner at noen barnevitaminer inneholder bly. Se etter de som inneholder ingen eller minst mengder, hvis mulig.