Digidexo.com

Hvordan legge til B17 til kosthold

Hvordan legge til B17 til kosthold


Vitamin B17, ellers kjent som laetrile, anses nyttig i kampen mot både kreft og sigdcelleanemi, som har vært knyttet til en B17-mangel; det kan drepe kreftceller uten å skade normale, friske celler. B17 er ennå ikke tilbys i supplement form, som det ikke har blitt godkjent av Food and Drug Administration; derfor legge B17 til kosthold innebærer å velge og spise visse gunstige matvarer.

Hvordan legge til B17 til kosthold

•  Spis aprikoser. De er en søt og saftig frukt. B17 fordelene er i aprikoskjerne, så spiser aprikos frø. Å spise aprikoskjerner minst to til tre ganger per uke er ideelt.

innlemme kikerter i kostholdet ditt. Kikerter, også kjent som kikerter, er en rik kilde til vitamin B17. Hummus, som er laget av kikerter, er et fast innslag i mat fra Midtøsten. Dypp grønnsaker i hummus som en velsmakende snack.

Suppler kosthold med hvetegress. Kjøpe kommersielle wheatgrass juice. Det tilbys også på smoothie-anlegg.

Prøv bitre mandler. De har, som navnet antyder, en bitter smak, så de er ikke like smakfull som den søte mandler som folk flest er kjent med. Snack på dem en gang eller to ganger per uke for å legge til B17 i kosten din. Hvis du har problemer med å spise dem, bland de bitre mandler med søte mandler.

Hint

  • Sett wheatgrass juice i en smoothie å skjule smaken.