Digidexo.com

Hvordan å stoppe håravfall Fra P-piller

De fleste mennesker er uvitende om at p-piller kan faktisk rask hårtap hos kvinner. Dessverre, vil mange av kvinnene ikke nødvendigvis korrelerer deres hårtap med sine p-piller, som har en tendens til å utsette behandlingen til tapet har blitt merkbar. Likevel er det en rekke ting en kvinne kan gjøre for å stoppe dette håravfall skjer og faktisk oppleve en vekst i stedet. De fleste vil ta litt tid og tålmodighet til å arbeide, men teknikkene har vist seg gunstig for en rekke kvinner.

Hvordan å stoppe håravfall Fra P-piller

•  Ta kontakt med din lege. Du må skjelne om hårtap er fra oral contraceptive eller på grunn av en annen grunn helt, siden kvinner kan også oppleve "mønster" skallethet akkurat som menn, men det er ikke så vanlig.

Spør legen din om du bør bytte til en lav-androgen index oral contraceptive, siden denne formen for prevensjon er mindre sannsynlighet for å forårsake hårtap. Og ifølge den amerikanske Håravfall Association, har lave-androgen index p-piller blitt brukt til å behandle hårtap hos kvinner med positive resultater.

Begynn å bruke minoxidil. For kvinner er det best å begynne å bruke en aktuell løsning som inneholder Minoxidil så snart de merker tegn til hårtap. Dette produktet fungerer godt på å opprettholde en kvinnes nåværende leder av hår med mild til moderat hårvekst.

Diskuter muligheten for hormonbehandling. Kvinner går gjennom overgangsalder har opplevd positive resultater fra hormonbehandling for å behandle hårtap. Du kan også være i stand til å bruke denne formen for behandling for hårtap som følge av p-piller. Men du trenger å diskutere dette alternativet med legen din, siden alle former for behandling vil ikke nødvendigvis fungere på alle kvinner.

Begynn å ta en androgen reseptor hemmer, som Aldactone eller Tagamet. Mens disse typer medikamenter brukes ofte for andre medisinske tilstander, de har vist positive resultater i behandling av hårtap hos kvinner. Men de er foreløpig ikke godkjent av FDA for hårtap, så du trenger å diskutere dette alternativet med legen din. Ifølge den amerikanske Håravfall Association, leger vil foreskrive disse typer medisiner for hårtap, men bare hos kvinner.

Hint

  • Ifølge den amerikanske Håravfall Association, en kvinne går gjennom behandling for hårtap, uansett årsak, bør opprettholde nivået av vitaminer og mineraler i kostholdet hennes. Selv om dette ikke er en behandling av hårtap, men det kan hjelpe til med virkningen av det som alternativ hun er for tiden på.