Digidexo.com

Må vitaminer for barn Fremme sunn hårvekst?

Må vitaminer for barn Fremme sunn hårvekst?


Oppmuntre barna til å spise et utvalg av sunn mat vil sikre all-around god helse. En barne multivitamin vil ikke skade heller, da de inneholder noen av de vitaminer og mineraler som er kjent for å fremme sunn hårvekst.

Betydning

Utvendig tilstand ens hår reflekterer ofte generelle helse. Tynning, kan sprø eller tørt hår indikere vitamin eller mineralmangel i et barns kosthold.

Typer

Wisegeek.com kategoriserer barns vitaminer i flytende form for pre-småbarn som ikke har tenner eller tyggeferdigheter; rapid-oppløse strimler; soft-tygge "gummies" og hardt tygge. Den myke og harde tygge er mest vanlige og inneholde flere vitaminer og mineraler.

Vitamin E

Ifølge All for Natural Health.com, forbedrer Vitamin E hodebunnen sirkulasjon og fungerer som en antioksidant. Det hjelpemidler effektiv sirkulasjon på grunn av økt oksygenopptak i blodet.

Vitamin A

Sebum er oljen som strøk hårsekken og dens overproduksjon kan føre til fett hår og hindre vekst av "drukner" i hodebunnen, røtter og tråder. Økt vitamin A inntak kan hjelpe moderat sebum overproduksjon, som ofte rammer barn i puberteten.

Vitamin B

B-vitaminer, som Biotin, som produserer keratin, og B6, hjelpe håret vokse sunt, ifølge Dr. George Obikoya for vitaminer og Nutrition Center online.