Digidexo.com

MRSA Cellulitt Behandling

MRSA appelsinhud er en bakteriell hudinfeksjon som kan bli en alvorlig medisinsk tilstand. Appelsinhud vil presentere seg som et rødt hovent område på huden og vil føles varm å ta på. Infeksjonen kan manifestere seg hvor som helst på kroppen eller i ansiktet, men vanligvis presenterer seg på leggene. Appelsinhud kan spre seg til underliggende vev og påvirke lymfeknutene, og inn i blodbanen. Øyeblikkelig legehjelp er avgjørende, da dette kan være en livstruende tilstand.

Symptomer

MRSA cellulitt symptomer inkluderer røde, hovne og ømme hudområder. Disse oppdateringene vil være varm å ta på, og kan omfatte byller med puss. Du kan oppleve feber, frysninger og kortpustethet. Andre symptomer som kan følge appelsinhud er hodepine, lavt blodtrykk og utslett over hele kroppen.

Diagnose

Din lege vil vanligvis være i stand til å gi en diagnose på undersøkelse av såret. Han kan ta en prøvekultur av såret for å utelukke en blodpropp hvis hudinfeksjon er på benet. Blodpropp i venene i bena kan ha lignende symptomer som cellulitt, for eksempel varme, rødhet og hevelse.

Behandlinger

Behandling for MRSA appelsinhud vil innebære antibiotika for å bekjempe infeksjonen. Avhengig av alvorligheten av infeksjonen antibiotika kan gis intravenøst ​​ved først og deretter en resept vil bli gitt for å ta over en 10- til 14-dagers periode. Det er viktig å fullføre alle antibiotika som infeksjonen kan fortsatt leve i kroppen din selv om du føler deg bedre. Lancing og drenering av huden sår kan være nødvendig hvis det infiserte området inneholder puss. Dette området skal holdes rent og bandasjert slik at den ikke sprer smitte før antibiotika kan arbeide.

Forebygging

Omhyggelig personlig hygiene er den første forsvar mot entreprenør MRSA appelsinhud. Når du har et åpent sår eller kutt holde såret rent og bandasjert. Påfør antibiotika kremer og salver på såret. Unngå å dele personlige ting som klær, håndklær eller barberhøvler. På treningsstudio rent av treningsutstyr med en anti-bakteriell tørk. Unngå badstuer eller boblebad, spesielt hvis noen har et åpent sår. Beskytte føttene av seg foten flops i felles dusj områder. Bakterier som MRSA appelsinhud kan vokse raskt i varme fuktige miljøer.