Digidexo.com

Hvor lang tid tar det å Detox?

Avrusning er en måte å få sunnere. Under en avgiftning, blir hele kroppen renset. Ved å fjerne avfallsstoffer og giftstoffer, får en person flere fordeler. Mer energi, bedre metabolisme og høyere fungerende organer er bare noen av fordelene ved å gjøre en full-body detox.

Time Frame

Tidsrammen for en avgiftning avhenger av mange faktorer, inkludert type detox metoder du bruker og hvor mye avfall og giftstoffer i kroppen. En detox kan vare fra en dag til flere uker.

Typer

Det finnes en rekke måter å avgifte kroppen. Drikker mer vann, faste, spise mer fiber, trene, bruke en badstue og tar urte kosttilskudd er bare noen få måter å rense kroppen.

Funksjon

Ved å rense ut de store filtrerings organer som lever, tykktarm, nyrer, hud og lymfesystemet, kroppen er da mer effektivt i selv-rensing.

Betraktninger

Tiden det tar å detox varierer med hver enkelt. Det er ingen metode for avgiftning som er gunstig for alle. Det er heller ikke en bestemt varighet som er best for alle.

Advarsel

Noen av de raskeste måtene å avgifte, slik som faste, kan ikke være egnet for noen mennesker, for eksempel de som trenger å spise mat med sine medisiner. Herbal supplement bør også tas med forsiktighet.