Digidexo.com

Hvordan bli kvitt acid reflux sykdom naturlig

Hvordan bli kvitt acid reflux sykdom naturlig


Acid reflux sykdom er en irriterende, men løsbar problem. Selv om det er alvorlig, bør du vurdere en reseptbelagte medisiner fra lege, det er noen "over disk" trinn du kan ta for å stoppe acid reflux.

Alle tips er rett fra min ØNH lege.

Hvordan bli kvitt acid reflux sykdom naturlig

•  For å stoppe acid reflux, kutte disse matvarene fra kosten:

Kullsyreholdige drikker (Coke produkter og alkohol i tillegg) Koffein Krydret mat (dette betyr ingen krydret planter på dine metrostasjon smørbrød heller!) Melk, ost og yoghurt hvis du er laktoseintolerante

Det andre trinnet for å bli kvitt acid reflux er å legge ting til din diett som vil roe systemet. Disse inkluderer frukt smoothies, rå grønnsaker og yoghurt, hvis du ikke er laktoseintolerante.

Yoghurt er bare en mat for å unngå i trinn 1 hvis du er laktoseintolerante. Ellers er det ganske nyttig.

Spis ofte, fordi hvis du har den vanligste symptomet på følelsen lettet etter at du spiser, er det fordi syre fra magesekken blir oppløst i matvarer.

Dette betyr ikke at du kan overstadig på Ho Ho og Twinkies. Spis sunt. En bivirkning er at du kan indusere sunn vekttap ved å påskynde stoffskiftet hvis du kombinerer dette med trening.

Det siste trinnet for å roe acid reflux symptomer er å avfukte luften rundt deg. Kjøp avfuktere for å bli kvitt noe i uteluften som kan exascerbating din situasjon.