Digidexo.com

Hva er behandlingen for kronisk diaré?

Hva er behandlingen for kronisk diaré?


Kronisk diaré er vanligvis en indikasjon på en mer kompleks underliggende problem for eksempel en kronisk infeksjon, inflammatorisk tarmsykdom eller irritabelt tarmsyndrom. Kronisk diaré kan også være forårsaket av dårlig opptak av riktige næringsstoffer som trengs av kroppen. Uansett hva kan være årsaken til din kronisk diaré, er det en rekke effektive behandlinger du kan prøve å redusere dette problemet.

Drikk rikelig med vann

Under anfall med kronisk diaré, er det veldig lett for kroppen å bli dehydrert. Hvis væsken tapt under diaré episoder ikke blir erstattet på en riktig måte, kan ikke kroppen fungere ordentlig, og du kunne lide massive dehydrering. Når du har kronisk diaré sørg for å drikke minst 8-10 glass vann per dag, og prøve å unngå koffein og alkohol som de vil bare gjøre problemet verre. Drikke mye vann kan også bidra til å skylle ut systemet i ditt tilfelle diaré er forårsaket av en bakteriell infeksjon av noe slag.

Spis lett fordøyelig Foods

Spise enkle fordøyelig mat vil bidra til å roe fordøyelsen prosessen og gi deg mindre diaré. Når du har kronisk diaré prøve å unngå matvarer som er fettete, veldig krydret, eller veldig søt, da disse type mat har en tendens til å forverre tilstanden. Prøv å unngå melkeprodukter som ost og melkeprodukter, som de kan noen ganger også føre til mer diarrheic problemer. Noen gode mat å spise er tørt, lav-fiber matvarer som ris, bananer, toast, bakt kylling og gulrøtter. Prøv å ikke spise for mye fast føde før tilstanden bedres.

Gjenopprette tarmfloraen

Gjenopprette tarmfloraen i kroppen ved å ta en enkel probiotiske supplement minst en gang om dagen. Probiotiske kosttilskudd vil gjenopprette tarmfloraen tilbake i systemet, og ikke minst opprettholde en sunn mikroflora balanse i tarmen. Ved å opprettholde denne sunn balanse, vil kroppen din være mer i stand til å kjempe mot infeksjoner og du vil ha mindre diarrheic episoder.

Opprettholde sunne vaner

Ved å opprettholde immunforsvaret ditt vil du være bedre forberedt på å kjempe mot bakteriell infeksjon, som kan være årsaken til kronisk diaré. Du må ha riktig ernæring, og tilstrekkelige mengder søvn og mosjon. Ved å opprettholde riktig håndvasking vaner kan du forhindre spredning av viral diaré og andre virusinfeksjoner.

Bytt Elektrolytter

Elektrolytter som natrium, klorid, og kalium er viktig å holde på konsekvent nivåer i kroppen. Elektrolytter er svært viktig for kroppen fordi de er knyttet til kroppens vannfordeling, diffusjon, absorpsjon, i tillegg til å gi kroppen elektrisitet. Tilstedeværelsen og balanse av disse forbindelsene avgjøre hvor godt kroppen din utfører disse komplekse funksjoner. Kjøttkraft eller suppe, eller ulike frukt eller grønnsaksjuice alle inneholder tilstrekkelige mengder av elektrolytter. Selv drikker Gatorade kan bidra til å gjenopprette riktig elektrolyttnivå, selv om det ikke er den anbefalte kilden.

Prøv pasteurisert Meieriprodukter

Selv om det ikke er anbefalt å konsumere for mye meieri mens du har utbrudd av kronisk diaré, hvis du må ha meieri i kostholdet ditt, kan du prøve å bruke bare pasteuriserte meieriprodukter. Ved pasteurizing meieriprodukter gjennom en prosess med oppvarming meieriprodukter for viss tid, kan det bidra til å drepe bakterier som ofte bor i meieriprodukter, som kan være negativt påvirker din tarmhelse. Pass på når du kjøper melk eller egg som de er pasteurisert, men.