Digidexo.com

Foods å unngå når på diett

Det er ingen hemmelighet at maten du velger bidra til suksess eller fiasko når du prøver å gå ned i vekt. Å vite hvilke matvarer for å unngå er like viktig som å vite hvilke matvarer er gunstig fordi mange av de matvarer som vi spiser og anser for å være rimelig sunn faktisk kan hemme vår vekt-tap suksess.

Alkohol

Alkoholens helsemessige fordeler har vært spioneringen de siste årene, men det er viktig å huske moderasjon i alt. Tolv gram av øl kan ha opptil 200 kalorier mens forårsaker dehydrering og gir ingen næringsstoffer. Hold deg til club soda med frukt i stedet, og spare deg selv en halvkilo vektøkning per måned.

Enkle sukkerarter

Det er viktig å unngå hvite og behandlet sukker mens du er på en diett. Siden sukker finnes i mange bearbeidet mat er det viktig å lese pakningen for å styre klar av noe som sier mais sirup, høy fruktose mais sirup, sukrose, fruktose eller bare sukker.

Raffinert korn

Raffinert korn som hvit ris, hvitt mel eller rask havre er rett og slett nærings tom versjoner av sine hel-korn kolleger. I stedet velger gammeldagse havre, brun ris og hele korn mel og spise dem i mindre porsjoner. En servering størrelse av korn er bare 1/2 kopp eller en skive brød.

Fast Food

Mens fast-food restauranter har skapt mer-sunn menyer i de siste årene på grunn av økt etterspørsel etter sunn mat, mange av disse valgene er fortsatt ganske høy på sukker, fett og natrium, noe som kan føre til vektøkning. Sodium spesielt kan forårsake oppblåsthet og vannretensjon, som ofte forveksles med vektøkning. Hvis du velger å spise fastfood, sørg for at det er en salat eller noe grillet og unngå mat som pommes frites og iskrem. Og husk å drikke mye vann for å skylle overflødig salt ut av kroppen din.

Koffein

Mange vekttap guruene vil fortelle deg at koffein er en naturlig kilde til energi og vil øke fettforbrenning, men koffein er også en vanndrivende og tærer på kroppens stoffskifte. For maksimal fettforbrennende effekt, hold deg til vann, skummet melk og urtete som dine likvide kilder.