Digidexo.com

Dårlig Metabolisme og leverfunksjon

Leveren er det største organet med vitale funksjoner i avgiftning og metabolisme. Den er ansvarlig for å bryte ned fett og omdanner glukose til glykogen og produsere aminosyrer som alle er funksjoner av metabolismen prosessen. En fattig, usunt kosthold direkte påvirker leverens evner å riktig forbrenne fett, protein og karbohydrater.

Diet

Vanligvis for folk flest, er en dårlig metabolisme et direkte resultat av en usunn leveren på grunn av et usunt kosthold med for mye mettet fett og raffinert sukker.

Matvaner

Å spise regelmessige måltider, ikke basert på sult, men på rutine, kan over-arbeide leveren. Over tid, kan overdreven arbeid redusere leverens evne til å forbrenne maten riktig.

Thyroid Tilstand

Hypotyreoidisme oppstår når leveren i stand til å frigi den riktige mengde av hormoner i kroppen som resulterer i en langsommere metabolisme.

Fett

Alkoholfrie fatty leversykdom er når fettet er bygget i leveren på grunn av fet mat og en inaktiv livsstil. Hvis venstre ubehandlet, kan fettet føre til betennelse og arrdannelse i leveren som til slutt fører til leversvikt.

Forebygging / løsning

En sunn livsstil med å spise ekte mat og fysisk aktivitet gjør at leveren til å fungere optimalt; dermed forbedre kroppens stoffskifte.