Digidexo.com

Bivirkninger av alkohol tilbaketrekning

Alkoholabstinens refererer til de symptomene som oppstår når noen som overdrevent drikker alkohol stopper å drikke at alkohol plutselig. Bivirkningene av alkohol tilbaketrekning er varierte, og spenner fra mild og ubehagelig til mer alvorlige, selv livstruende, forhold.

Time Frame

Bivirkninger av alkohol tilbaketrekning forekommer vanligvis i løpet av de første 5 til 10 timer etter den "siste" drikke, men har vært kjent for å også oppstå selv 7 til 10 dager senere.

Funksjoner

Selv om alkoholabstinens er mer vanlig blant voksne, kan det forekomme hos tenåringer og barn i tillegg.

Identifikasjon

Bivirkninger av alkohol tilbaketrekning inkluderer mindre symptomer (angst, søvnløshet, gastrointestinale problemer, hjertebank, hodepine, svetting, skjelving), moderate symptomer (taktile, visuelle og auditive hallusinasjoner) og alvorlige symptomer (kramper, delirium, forvirring, hallusinasjoner, agitasjon, feber, hypertensjon, tachykardi).

Størrelse

Mengden alkohol anses å være overdreven og som kan føre til abstinenssymptomer er følgende: 2 til 6 halvlitere med øl eller 4 oz. av sprit hver dag i en uke, eller en hvilken som helst vanlig bruk av alkohol som forstyrrer dagliglivet og typiske rutiner.

Forebygging

For å hindre alkoholabstinens, bør man minimere bruken av alkohol eller unngå det helt. I tilfeller av tidligere alkoholisme eller alkoholisme historie i familien, kan det være nødvendig å avstå helt fra alkohol.

Løsning

Den vanligste løsningen til alkoholabstinens inkluderer behandling de umiddelbare symptomer, forebygge eventuelle komplikasjoner, og langsiktig forebyggende behandling etterpå. Rehabilitering er sterkt anbefalt for alkoholholdige pasienter også, og omfatter sosiale støttegrupper, atferdsterapi og medisiner.