Digidexo.com

Hvordan Appelsiner hjelpe kroppen din?

Hvordan Appelsiner hjelpe kroppen din?


Selv kjent for sitt vitamin C innhold, appelsiner tilbyr mange andre helsefordeler. Perfekt som snacks eller en juice og generelt tilgjengelig hele året, appelsiner er gunstig for kroppen.

Vitamin C

En gjennomsnittlig appelsin inneholder ca 70 mg vitamin C, som ifølge ernæring data er 116 prosent av den daglige verdi. Vitamin C er viktig for normal vekst og utvikling, og kroppens produksjon av kollagen, som brukes til å generere hud, arrvev, sener og ligamenter. Den vannløselige vitamin spiller også en viktig rolle i den helbredende og reparasjon av ben og tenner.

Immune System

Vitamin C er også en antioksidant. Antioksidanter ødelegge giftige, frie radikaler (kreftdannende midler) som kan bidra til utvikling av alvorlige helsemessige forhold. Den kroppen ikke produserer vitamin C alene, så det er viktig å inkludere vitamin C-rike næringsmidler, slik som appelsiner, i dietten for å opprettholde et sterkt immunsystem.

Fiber

I likhet med andre frukter og grønnsaker, appelsiner er en god kilde til kostfiber, som hjelper å opprettholde en sunn fordøyelseskanal. Videre rapporterer University of Maryland Medical Center at en fiber-rik diett kan hjelpe i behandlingen av tilstander inkludert forstoppelse, diabetes, hemorroider, hjertesykdom og mage-tarmsykdom.