Digidexo.com

Næringsinnhold for Publix 5 korn brød

Næringsinnhold for Publix 5 korn brød


George W. Jenkins stiftet Publix Super Market i 1930 Rimi er ansatt-eid og ligger i byer over hele Florida, Alabama, Tennessee, South Carolina og Georgia. Publix supermarked er kjent for sine friske bakt bakverk inkludert deres signatur fem-korn brød. Brødet er laget fersk daglig i Publix butikken bakeri og har sunne ingredienser, inkludert nøtter, frø og hele korn.

All Natural 5 korn brød

Den helt naturlige fem-korn brødet har naturlige ingredienser og har 70 kalorier per enkelt stykke. Den helt naturlige brødet har 160mg av natrium og 14 totalt gram karbohydrater. Andre ernæringsmessige informasjon inkluderer 3g protein, 1g sukker og fett per skive. En hel brød eller beholder av alle naturlige fem-korn brødet har 50 skiver.

Fem Whole Grain italiensk brød

De fem-korn italiensk brød har robust italiensk smak som følger med de fem hele korn. Brødet har 100 kalorier per skive og 1g fett per skive. De totale gram karbohydrater er 21 og de fem-korn italiensk brød har 5g protein og 3g av fett per skive. Den italienske brød har 19 skiver per container eller brød.

All Natural 5 Grain Baton Brød

Publix gjør helt naturlig fem-korn brød som stafettpinnen brød, som er en mindre versjon av baguette brød. Stafettpinnen brød er en hvetebrød, og har samme kalori teller som den vanlige fem-korn brød, så vel som den samme næringsverdi. Stafettpinnen brødet har 8 prosent av jern per skive. Stafettpinnen brød går bra med supper og salater eller som et tillegg til et måltid.

Publix Tyrkia Sub Sandwich

Publix super markedet tilbyr alle de fem-korn brød på sine sub smørbrød. Et populært valg er Publix kalkun med alle naturlige fem-korn brød. Den sub sandwich kan inkludere salat, oliven, pickles, grønn paprika og svart pepper i tillegg til kalkun og brød. En halv kalkun sub har 350 kalorier med 5g fett. Den sub sandwich har 1290mg av natrium, 53g av karbohydrater, 30 mg kolesterol og 25 g protein.