Digidexo.com

Metadon Detox tips

Metadon har blitt brukt som behandling for avhengighet til opioider, som heroin, i over 30 år, ifølge Office of National Drug kontroll politikk. Dette syntetiske narkotiske brukes av kroppen til å okkupere opioidreseptorer som har blitt avhengig av en overskytende beløp av dopamin heroin utgivelser. Metadon behandlinger er overvåket av et team av fagfolk, men noen tips kan gjøre dette avgiftning periode enklere og mindre traumatisk.

Velg riktig Clinic

Som med DETOX sentre, ikke hver metadon klinikken er den samme. The National Alliance for Medisinering Assisted Recovery viser alle metadonklinikker i USA sammen med sin kontaktinformasjon. Hvis du bor i eller i nærheten av en storby, vil du ha et utvalg av sentre med variert behandlingstilbud. Hvis du ikke er i nærheten av en storby, må du kanskje flytte for å delta på en sertifisert metadonbehandling sentrum. Ifølge metadonbehandling nettside, er det over 10.000 metadonsentrene i USA Noen behandlingssentre kan kreve en pasient til å betale ut-av-lomme utgifter, men andre klinikker er i stand til å gi alternative finansieringsalternativer.

Bryt Heroin Habit

Metadon arbeider med legemet for å gjøre reseptorer i hjernen mindre aktive når heroin er innført i kroppen. På grunn av dette, vil brukere som fremdeles tar heroin finner seg ved hjelp av en høyere dose av denne narkotisk å oppnå de samme virkninger. De som fortsetter å bruke heroin mens du er på metadon detox vil bruke en stor sum penger forsøker å få den samme høye. Hvis du er villig til å bryte din heroin vane, er det anbefalt å ikke gå på metadon vedlikehold.

Ikke Sosial Innenfor Clinic

Vedlikeholdsbehandling med metadon er ikke bare brukes til å detox kroppen fra heroin, men også for å bidra til å gjenoppbygge et liv utenfor de sosiale rammen av dette stoffet. Unngå sosialt samvær med kunder av metadon klinikk. I stedet fokuserer din oppmerksomhet på å gjenoppbygge livet utenom dette narkotiske. Tenk på en metadon klinikk som en inngangsport til ditt nye liv, ikke et nytt kapittel i ditt sosiale liv.

Opprettholde en lav dose

Innenfor en metadon klinikk, er du i stand til å oppnå ulike doser på metadon. Mens et høyere nivå av metadon kan hjelpe avverge heroinabstinenssymptomer, vil det øke kroppens avhengighet av det nye stoffet. Hold metadondoser så lavt som mulig, som vil tillate deg å enkelt overgang til den endelige detox - fjerne alle narkotika fra systemet. Men opprettholde en riktig dose for å tilfredsstille dine abstinenssymptomer slik at du ikke gå tilbake til å bruke heroin. Snakk med en klinikk rådgiver om riktig dosering nivåer og informere ham om dine langsiktige mål, som er å være helt fri fra heroin og metadon.