Digidexo.com

Hvordan bruke en tredemølle for å brenne mest fett

Tredemøller er et av de mest nyttige vekttap verktøy, hvis du bruker dem riktig. Følg denne fremgangsmåten for å få mest mulig fettforbrenning og kaloriforbruk på tredemølle trening.

Hvordan bruke en tredemølle for å brenne mest fett

•  For å forbrenne fett på en tredemølle, må du presse deg selv. Mens en spasertur langs i et bedagelig tempo på en tredemølle er bedre enn ingenting, kan du brenne mange flere kalorier hvis du bump opp intensiteten. Øk baseline til en hastighet som er behagelig å gå på, men som gjør det litt vanskeligere å holde opp en samtale; omtrent en 5/10 i vanskelighetsgrad.

Nå må du velge et intervall modus som du kan bytte til som gjør tredemølle treningen mer intens. Hvis du ikke kan kjøre, øke stigningen på tredemøllen. Hvis du kan, legge en joggeintervall.

Bytt frem og tilbake mellom de vanlige og økte tredemølle nivåer; 4 minutter på en vanlig tempo (5/10), og deretter 2 minutter med tredemølle hastighet raskere (8/10 vanskelighetsgrad), eller i en skråning; avhengig av hva du kan håndtere.

Sett en tredemølle mål om en viss tid eller miles å dekke. Bruk din tredemølle hver dag for å oppfylle disse målene og fett vekt vil slippe, og kroppen din vil begynne å bli tonet.