Digidexo.com

Hvordan brenne fett raskt uten piller

Den eneste sunn måte å brenne fett er med kosthold og mosjon. Slankepiller er falske håp i en kapsel. De er dyre og komme med mulige bivirkninger og helserisiko. Jobbe ut og spise fornuftig kan brenne fett uten fare for piller. Slankepiller er dyre; de kan føre til hjerteproblemer, depresjon, impotens og uønskede interaksjoner med reseptbelagte meds.

Hvordan brenne fett raskt uten piller

Jump-start stoffskiftet. Tidlige treningsøktene pleier å super metabolismen til å forbrenne kalorier mer effektivt enn senere på dagen. For å maksimere fettforbrenningen uten piller, planlegge en ekstra treningsøkt. To 30-minutters økter er mer effektive enn en 60-minutters økt. Bruk tidlig morgen øvelser for å gjøre moderate cardio rutiner, og senere på dagen gjør styrke eller vekttrening.

Oppgave først før du spiser. Arbeid ut 30 minutter før man spiser en sunn frokost. Tidlig trening forbrenner mer enn dobbelt så mye fett som trening senere på dagen fordi natten kroppen din brenner karbohydrater. Når du først våkner opp og kroppen din er lav på karbohydrater, vil det brenne fett i stedet.

Alltid spise frokost. Frokost vil faktisk fyre opp stoffskiftet. Hvis du ikke spiser til lunsj, bremser stoffskiftet ned og fungerer mindre effektivt når det ikke er "drevet" skikkelig. Fornuftig spising etter morgen trening vil dempe trangen til å komme for en sukkerholdig snacks. Det hjelper deg til å føle deg mer energisk og bedre i stand til å takle stress av dagen. Forbruker mer fiber, særlig grønne grønnsaker, for å forbrenne fett effektivt.

Bruk nesen. Puste gjennom nesen tendens til å stabilisere hjerterytmen og fremmer utholdenhet. Med større utholdenhet, vil du være i stand til å fullføre treningen og brenne mer fett.

Stå eller sitte rett opp. Moren din fortalte deg god holdning var viktig, men hvem visste at det var bra for å brenne fett? Enten på treningsutstyr eller gåing eller jogging, fremmer god kroppen innretting bedre pust og mer inntak av fett-brenning oksygen. Bruk håndtakene på ergometersykler eller annet utstyr bare for balanse.

kutte kalorier. Du vil fyre opp fett-brennere med disse tipsene, men hvis du kombinerer dem med et sunt kosthold med frukt, grønnsaker og magre kjøtt som kylling og fisk, vil du se endringer raskt. Du kan også klippe din del størrelser i to for å hjelpe du enkelt kutte kaloriinntaket.

Hint

  • Prøv forskjellige øvelser for å holde deg gående. Som tankene dine, får du kroppen lei av de samme gamle ting. Som kroppen blir vant til en rutine, stopper det brenner kalorier effektivt. Et godt utvalg av kondisjonstrening og styrketrening med vekter vil holde deg og kroppen din interessert i treningen og gjør fremskritt.
  • Alltid konsultere en lege før du endrer din oppgave diett eller tar skritt mot større vekttap.