Digidexo.com

Hvordan snakke med en lege om vekttap

Hvordan snakke med en lege om vekttap


Etter å ha prøvd å gå ned i vekt uten å lykkes, kan du bestemme at du må snakke med legen din for å se hva vekttap strategier du mangler. De hvite frakker de bærer noen ganger gjøre pasientene føler seg utilstrekkelig, men legen din er den beste personen til å snakke med om din helse og vekttap problemer.

Hvordan snakke med en lege om vekttap

•  Gjør en avtale med din indre eller fastlege. Mens du venter på utnevnelsen, få dine tanker sammen. Gjøre notater om hva du ønsker å oppnå gjennom vekttap og liste over eventuelle frykt du har.

Fortell legen din på forhånd at du ønsker å diskutere ditt behov for vekttap. Mange ganger, leger viker unna fra å fortelle pasientene de trenger for å gå ned i vekt.

Gi legen en liste over målene du har. Fortell legen din hvor mye vekt du ønsker å miste hver uke. Han vil gi deg råd om dine forventninger til vekttap er urealistisk eller usunn.

Diskuter betydningen av din kroppsmasseindeks, kosthold og treningsprogram. Spør om farene forbundet med ikke å følge diett og mosjon planer. Du vil også være lurt å vite hva livvidde du bør skyte for.

Hold en matdagbok for å vise legen din. Be om foreslåtte endringer og spørsmålet deres betydning hvis du ikke forstår.

Velg og verve medlemmer av støttegruppen. Folk nærmest du kan være din største hjelp. Men hvis noen ikke er til hjelp, men snarere en hindring, ikke dvele ved sine kommentarer.

Hint

  • Ikke la deg skremme av legen. Han er der for å hjelpe deg.