Digidexo.com

En Depresjon Detox Diet

Detox dietter er en krone et dusin, og er sagt å starte kroppen på en aggressiv vekttap program med "rensing leveren" og hoppe starter metabolske systemet. Kort sagt, blir dietten sies å fjerne kjemikalier og toksiner fra blodet som bygges opp med inntak av junk mat. Denne "detox" sies å bidra til å gjøre kroppen vår fungerer bedre. Depresjonen detox diett sies å bidra til å forbedre stemningen.

Detox og depresjon

Depresjon er en sykdom, og det er ikke vitenskapelig faktum som antyder at en diett vil bidra til sykdommen. Men, hjelper forbedre kroppen og gjenopprette kroppen kan bare være bra for deg, slik at pasienter med depresjon kan prøve detox diett under en legens instruksjoner.

Vann

Som enhver detox diett fokus for depresjon detox diett er forbruket av vann. Med åtte glass vann blir normen, detox dietter foreslår at folk doble dette beløpet og drikke minst 16 glass vann hver dag.

Begrenser raffinert sukker, salt og mettet fett

Mens de fleste matvarer som finnes i supermarkedet i dag føre til noen form for giftstoffer buildup i kroppen, er de som inneholder salt, mettet fett og raffinert sukker sies å være den verste. Dietitians foreslår at detox dietter fungerer mest effektivt når disse matvarene er fjernet fra kostholdet. Sukker "høyder" og "" lows "kan være forårsaket av inntak av raffinert sukker, så fjerner dette fra kostholdet kan hjelpe kontroll humørsvingninger.

Lemon Detox

En detox diett er en kortsiktig diett og sitron detox diett, men ikke sunn eller trygg på lang sikt, sies å bidra til å starte pasienter på en depresjon detox. Denne dietten består av massevis av frisk sitron blandet med vann og litt pepper og "sirup av organiske trær", nemlig en blanding av palmer og maple sirup. Sitronsaft hjelper i detoxing av kroppen din og pepper og vann hoppe starte stoffskiftet.

Lemon Detox Fordeler

Sitron detox sirup concoction er laget av naturlig sukker som inneholder bare 70 kalorier per glass. Dette bidrar til å tilfredsstille kroppens behov for energi og også demper sultfølelsen. De blandinger av naturlig sukker hjelpe kroppens stoffskifte å fortsette på en vanlig sats, og fraværet av oppturer og nedturer i sukker nivåer bidra til å kontrollere humør. Sirupen også inneholder sink og kalsium, som er nødvendig for biokjemiske aktiviteter i kroppen.

The Raw Food Detox

Den rå mat detox er en sunnere form for depresjon detox. Bestående av rå frukt og grønnsaker kombinert med en grønn lemonade drink, skaper denne dietten en god kombinasjon av mat som kan videreføres i en lengre tid at de fleste detox dietter.

Depresjon Detox

Depresjon detox er ikke en egen og spesiell diett. Snarere detox dietter som hjelper å regulere kroppens stoffskifte og starte den på veien til en godt balansert biokjemisk system, rensing kroppen for giftstoffer og kjemikalier som kan forstyrre hjernen og nervesystemet signaler, kalles depresjon detox dietter. De kan ikke være "vitenskapelig effektiv", men bidra til å regulere humørsvingninger hos pasienter med depresjon og andre relaterte lidelser ved å hjelpe regulere renne av energi.