Digidexo.com

Hvordan å miste vekt uten å trene

Etter å ha en bilulykke og finne meg selv begrenset fra trening, jeg lurte på om det var en måte for meg å gå ned i vekt uten å trene. Jeg fant en måte, og så langt har jeg mistet 10 lbs (gradvis over en måned) og jeg føler at jeg har en bedre ide om hva som gjør meg opp i vekt.

Hvordan å miste vekt uten å trene

Vise Scale som et verktøy, ikke som din Enemy:
Vi kommer til skrekk omfanget og hva det har å si om vårt kosthold tilnærming er mislykket, eller om vi har vært klar over hva vi har vært å sette i vår munn i flere dager. Men ved å bruke denne tilnærmingen, vil vekten bli vårt verktøy i jakten på den "banen" for å gå ned i vekt, og vil begynne å tilby positiv forsterkning.

Gjør deg kjent med hva du spiser i en uke:
Studer din del størrelse, hvordan du pleier å forberede mat, og hvor mange måltider du pleier å spise. Dette vil være viktig i de siste trinn. Hvis du trenger å skrive ned alt du spiser og i hvor mange runder i en uke. Ikke veie deg i løpet av denne uken. Bare studere hva og hvordan du spiser.

Begynnelsen på andre uken, veie deg når:

Du våkner opp etter hvert måltid rett før du går til sengs
Hold styr på hva du veier i disse tider og spore hva du spiser. Gjør dette i forbindelse med trinn 4.

Fra og med den andre uken, begynner å begrense din diett i ett eller flere av følgende måter uten å endre mengden av mat. (Hvordan du begrense din diett er opp til deg og vil avhenge av din motivasjon nivå Hvis du tror det kan være vanskelig, starter med en av de under metoder, men det beste resultatet vil komme med ved hjelp av metodene nedenfor samtidig..):

Ikke stek i olje eller fett.
Hvis du pleier å spise stekt mat, spiser samme mat, men kokt, bakt eller stekt uten bruk av olje, smør, fett, smult, etc.
Eksempel: I stedet for stekte egg, spise kokt. Eller du kan gå for en peanut butter sandwich på hvete brød hvis du vil ha noe mer å fylle. Kutt ned på ekstra sukker eller eliminere sukker.
Hvis du drikker kaffe, te eller spise kornblanding og tilsett sukker til det, reduseres med 1/2 mengden sukker du bruker, eller hvis du er virkelig motivert, eliminere at drikke helt, og bytte til et alternativ.
Eksempel: Erstatt kaffe eller te, med vann eller de fruktsmak farvann, eller fortynne litt appelsinjuice med vann. Og definitivt kutte ned på forbruket av brus til det halve, eller erstatte brus helt, med en av de substitutter ovenfor.

Unngå Fast Food og prøve å redusere Snacking (med mål om å eliminere hvis du kan):
Hvis du må spise en matbit, pop fersk popcorn, kjøpe riskaker, eller chunky peanøttsmør, eller spise frukt eller en håndfull nøtter (usaltet pistasjenøtter, peanøtter, valnøtter, cashewnøtter, etc) som er mer mettende.
Merk: Det er viktig å unngå salt snacks som salt vil gjøre deg mer lyst på.

Forbedre metoden ovenfor ved å omfavne Lean Kjøtt eller fisk som er tilberedt uten Oljer og som er i skiver eller terninger.
Skive eller terninger kjøtt. Serve selv en del visuelt ligner på kjøtt som en blokk (før det ble oppskåret / terninger). Du skal spise mindre kjøtt, men visuelt vil det se omtrent det samme.

redusere porsjonsstørrelser Gradvis:
Hvis du kan redusere størrelsen på porsjonene dine i forbindelse med ovennevnte, vil du til slutt føler mindre behov for å spise større måltider.

Ta det opp et hakk:

Arbeid i friske grønnsaker som en del av måltidene blir mer og mer, og spesielt som snacks. Utforsk helsekost delen av dagligvarebutikk. Morningstar gjør stor frokost alternativer. Husk å prøve å spise mindre porsjoner. Selv om det er en 1/4 eller en 1/3 mindre. Du kan arbeide i små steg hvis du må.

viktigst, Merk hvor mye du gevinst etter hvert måltid og hva du miste mens du sover:
-Du Kan få 1/2 lb for et lite måltid og oppad til en lb og en halv time eller mer, for en større måltid.
-Bli Kjent med kroppens rytme med hensyn til fordøyelsen.
-By Justere inntaket, vil du se resultater.

Hint

  • Kroppen din kan ikke vise et vekttap for et par dager hvis du spiser mye sukker og stekt mat (lastet med oljer). Når du dempe inntaket av sukker og oljer, vil kroppen din begynne å jobbe med det du har lagret opp.
  • Hvis du er usikker på hvor mye du vil få ved å se på noe, ta det på skalaen med deg. Hvis du er eyeing en £ 2 stykke ytrefilet til middag, tror ikke du vil bare få 1/2 lb Prøv å holde seg borte fra noe som ser tett og tung. Tetthet i, tetthet oppnådd.
  • Sjekk med legen din før du endrer kostholdet ditt, spesielt hvis du har en medisinsk tilstand.
  • Ikke ment for folk som absolutt gruer vekter eller som ønsker en rask løsning.