Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for å miste vekt Fast

Dietter, av seg selv, som regel fungerer ikke i det lange løp. Ta av vekt og, like viktig, holde den av, krever en livsstilsendring. En midlertidig benådning fra dårlige matvaner og stillesittende livsstil er ikke nok. Som blir sagt, er det en rekke av raske vekttap rettsmidler som du kan bruke til å få ballen til å rulle og få en moral boost som kommer fra å se resultater.

Vekttap gjennom Detox

En av de største hindringene i å miste vekt er at de dårlige maten vi spiser har en tendens til å gjøre oss mer lyst på dårlig mat. Disse cravings ikke nødvendigvis sammenfallende med når vi faktisk trenger å spise, lage situasjoner hvor vi spiser bare å mette suget. En detox bidrar til å bryte kroppen av disse kontra cravings mens rense ut systemet og hjelpe deg raskt ned i vekt. Vær imidlertid oppmerksom på at det er ekstremt viktig å konsultere legen din før du begynner på detox eller diett rette.

En populær detox diett rette er lønnesirup "Master Cleanser" diett. Dette innebærer forbruker en blanding av lønnesirup, sitronsaft, cayennepepper og renset vann flere ganger per dag. Teorien bak dietten er å rense fordøyelsessystemet og spyle de bebygde giftstoffer fra nyrene. Denne dietten har også påstander om raske vekttap.

Det grunnleggende kostholdet er som følger; Bland sammen en halv sitron er verdt av juice med to spiseskjeer med karakteren B lønnesirup. Legg inn en tidel av en teskje av Cayenne pepper og avslutt blandingen med åtte til tolv gram av renset vann. Nipp blandingen over span av en time og gjenta tre til fire ganger per dag. Det er viktig å bruke karakteren B lønnesirup fordi den inneholder en rekke viktige vitaminer og mineraler, inkludert vitamin A, B1, B6 og C og mineralene kalium, kalsium og magnesium.

The Low GI Diet

Lav glykemisk indeks dietter, også ofte referert til som lav GI dietter, ble kjepphest for øyeblikket med suksessen til Dr. Arthur Agatston er "South Beach Diet." Selv om lav GI diett er for alle praktiske formål en livsstilsendring, er de to første ukene av dietten utviklet for å hjelpe deltakerne å oppnå raske vekttap. Den innledende tap er hevdet å være i området fra 5 til 15 pounds.

Det grunnleggende i de to første ukene er enkle. Du kan spise lav-fett, høy-protein matvarer. Karbohydrater du spiser bør komme fra grønnsaker som er lav på glykemisk indeks. Eksempler er blomkål, brokkoli og squash. Det er viktig det spise tre måltider om dagen. Tthe viktigste er frokost. Ta sunne snacks mellom måltidene. Dette vil holde stoffskiftet revved opp og sulten i sjakk. Fjerning av sukker, bleket mel produkter, og andre med høy GI matvarer fra kostholdet fører til at kroppen til å bryte sin suget etter usunn ting. I prosessen dieter taper en betydelig mengde vekt i en kort periode.