Digidexo.com

Hvordan å miste den Freshman 15

Hvordan å miste den Freshman 15


Freshman året er over, finalen er ferdig, og plutselig er det tydelig stress har tatt en toll løpet av det siste året - i form av en ekstra 15 pounds. The Freshman 15 er svært vanlig, selv om nesten alle går inn i college vet om fenomenet. Stress, frihet til valg av matvarer, og alle usunn mat tilgjengelig, alle føre til vektøkning.

Hvordan å miste den Freshman 15

•  Pass på hva du spiser. Selv om å spise på en fast food-restaurant, velge sunne matvarer. Salater med lav fett dressinger, frukt og grønnsaker, grillet mat - det er flere alternativer tilgjengelige for å hjelpe deg å miste den Freshman 15. Hvis du er usikker, be om ernæringsmessige informasjon eller en anbefaling.

Bland opp drinker. College betyr nesten alltid å drikke alkohol. Øl inneholder et stort antall kalorier, og de legger opp raskt! Så gjør blandede drinker, vin kjølere og stort sett alt annet som ikke er bare rett alkohol. Drikker senker også hemninger, noe som betyr at overspising og spise usunn. Dobbelt whammy! Du vil ikke miste de ekstra pounds på den måten.

Oppgave! Velg noe interessant, som cardio striptease, kickboksing eller vannaerobic. Arbeide ut med grupper holder motivasjonen og bygger vennskap som folk slutte togther med felles vekttap mål.

Finn et sunt kosthold plan som fungerer. Lav kalori dietter og Weight Watchers er gode eksempler for å hjelpe deg å miste den Freshman 15. Plukk en plan som du vil holde med over tid. Hvis du velger en kjepphest plan som du slipper etter at vekten kommer av, vil du sannsynligvis få vekten tilbake!

Verve hjelp fra venner og familie. Hvis invitert over på middag, be dem om å gi sunne alternativer. Eller spør om du kan ta over sunn mat å dele.

6. Vær tålmodig. Sunn vekttap bør ikke overstige én til to pounds per uke etter de første ukene.

Hint

  • Alltid konsultere en lege før du begynner på et vekttap eller trening plan.