Digidexo.com

Hvordan å miste vekt som en gutt

Hvordan å miste vekt som en gutt


Det er ingen tvil om det, overvektige barn har en vanskeligere tid på skolen på grunn av mobbing og de utfører på et lavere nivå i idrett. Leger oppfordrer foreldre til å begrense et barns inntak av junk mat og å gi et sunt kosthold, men det er flere teknikker som kan hjelpe et barn å miste vekt.

Hvordan å miste vekt som en gutt

•  Snakk med foreldrene dine. Hvis de er overvektige, er sjansen stor for de er allerede klar over problemene du opplever. La dem vite at du ikke er fornøyd med din nåværende vekt, og be dem om å gi sunn, kalorifattig alternativer i kostholdet ditt.

•  Slå av fjernsynet. Det er lett å ta en håndfull av cookies etter skolen og plop ned foran TV-en mens du snack. I stedet velger en næringsrik godbit, noen gulrøtter eller stangselleri, spise dem ved bordet, og deretter gjøre noe konstruktivt til dinner.

Gå utenfor hver sjanse du får. Med mindre været er virkelig ille, det er alltid noe å gjøre utendørs. Ta med deg hunden på tur rundt kvartalet, hjelpe moren din i hagen eller spør pappa om det er noen småting han ønsker gjennomført.

Registrer deg for en sport. Du kan være overvektig nå, men hvis du utsette til du er tynn, kan du aldri får sjansen til å prøve ut. Selv om du ikke gjør laget denne sesongen, vil du være å etablere positive fysiske fitness mål som vil gagne deg i din søken for å miste vekt.

Se deg familie lege før du begynner på en streng diett eller treningsprogram. En lege kan utelukke en medisinsk årsak for din fedme og sørg for at du er fysisk i stand til å ta del i en sport. Hvis du går til offentlig skole, vil du bli pålagt å ha en legens tillatelse til å delta.

6. Spis sakte. Det tar magen opptil 20 minutter å innse at den er full, og signalisere hjernen din til å slutte å spise. Når du spiser fort, kan du overspise. I tillegg spiser den kalorifattig mat på tallerkenen din først. Prøv å tygge hver munnfull 20 ganger for å forhindre gulping ned maten.

Elsk deg selv. En persons sanne verdi kommer fra hva som er inni, ikke av hva hans eller hennes kropp ser ut. Selv om det kan være vanskelig å smile når andre barn erte deg, husk at deres handlinger ikke bestemme din verdi. Sett deg ned og tenke på alle de talentene du besitter.