Digidexo.com

Hvordan øke stoffskiftet med en smoothie

Hvordan øke stoffskiftet med en smoothie


Ønsker du å øke metabolismen å miste fett, gå ned i vekt, og øke energi? Spiser frokost er viktig, og så er å spise seks mini måltider om dagen, og det er super enkelt å gjøre hvis du innlemme en metabolisme øke smoothie i dagen.

Hvordan øke stoffskiftet med en smoothie

•  Hell melk, yoghurt og frosne bær i blender. Dekk til og bruke isen knuse eller rist innstilling å blande i ca 30-60 sekunder. Tiden kan variere på grunn av type blender.

avdekke og legge friske bær, whey protein pulver, og naturlig peanøttsmør eller linfrøolje. Dekk til og bruke blandingen eller puré innstilling å blande i ca 30-60 sekunder.

Bytt til piske innstilling og bland i ca 60-90 sekunder. Smoothie bør være tykk og treg til å øse ut av blender.

Få gratis lister over alle de beste Fatloss matvarer på:
http://www.freeworkoutsguide.com/fatlossdietsecrets.html

Hint

  • Noen blendere er ikke bra med protein pulver. Hvis du ser protein pulver stikker til sidene bare stoppe blenderen og bruk en skje til å skrape inn til sentrum. Dette tar alle av 2 sekunder.
  • Protein er det som gjør dette til en metabolisme øke smoothie. Protein tar mer energi å fordøye og fordøyelse står for 60% av stoffskiftet. Hvis du velger å ikke bruke proteinpulver så din smoothie vil gjøre det stikk motsatte, som er heve blodsukkeret og sette kroppen i fettlagringsmodus.