Digidexo.com

Hvordan Slow My Mind Før Sleeping

Hvordan Slow My Mind Før Sleeping


Hvis hjernen din ikke er ordentlig avslappet før du sovner, vil du ha en urolig søvn. Kroppen trenger nok søvn for å fungere skikkelig, så er det viktig å bremse sinnet ved sengetid for å sove fredelig og våkne opp uthvilt og uthvilt. Bremse sinnet kan virke utfordrende i utgangspunktet, men med konstant praksis, kan det komme naturlig.

Bruksanvisning

•  Strekk kroppen din på en måte som føles godt for deg å løse opp spenninger i muskler og slappe kroppen din. Ta en lang beroligende bad, så legg deg ned på et behagelig sted i en komfortabel posisjon og puste sakte, tar flere lange åndedrag inn og ut for å slappe av tankene dine.

Les en bok som ikke er intens for underholdning å slappe av tankene dine. Hvis du ikke liker å lese bøker, kan du prøve å skrive i dagboken din, gjør et kryssord eller noe stress-fri som vil avlaste hjernen din fra andre tanker

Lytt til noen beroligende musikk som klassisk, en instrumental eller annet mykt musikk til stille og slappe av sinnet. Prøv å fokusere mer på de nåværende beroligende effekten av musikken og la gå av all fortid og fremtid tanke.

Slå på TV, datamaskin og lignende elektronikk av ca 30 til 45 minutter før søvnen din tid til å hjelpe rolig og bremse sinnet før du skal sove. TV er et sentralstimulerende som rusler sinnet. Det er veldig vanskelig å bremse sinnet ned eller ha en god natts søvn etter å ha sett en voldelig eller forstyrrende video.

Spis din favoritt lett snack langsomt; nyte og nyt hver bit med maksimal konsentrasjon på maten, men ikke bort i tunge måltider eller måltider spist for fort for å unngå å bli ubehagelig.

Styr tankene dine ved å delta i mindful meditasjon med praktisering av bevisst quiescence. Mindful meditasjon er evnen til å bli oppslukt i de beroligende tanker om det nåværende tidspunkt uten å tenke på fortiden eller fremtiden. Det tar litt innsats for å konsentrere seg om nåtiden uten drivende bort til andre tanker, men med engasjement og konsekvent praksis, vil du lære å kontrollere og bremse tankene dine før du skal sove.

Tips og advarsler

  • Det har vist seg at bremse sinnet gjennom naturlige midler som trening, meditasjon og så videre avkastning bedre langsiktige helsemessige fordeler enn indulging i tobakk, alkohol og narkotiske stoffer. Disse kan virke greit i utgangspunktet, men i det lange løp, kan overforbruk av dem føre til helseproblemer
  • Ikke ta narkotiske stoffer, koffein, tobakk eller alkohol for å slappe av tankene dine. Ikke spis tunge måltider mindre enn tre timer før sovetid. Ikke spille voldelige spill eller se skumle videoer før søvn. Leser ikke intense bøker når du prøver å bremse tankene dine. Ikke dvele ved dine problemer eller forstyrrende tanker under hviletiden.