Digidexo.com

Hvordan finne ut om du har kronisk betennelse

Hvordan finne ut om du har kronisk betennelse


Kreft, hjertesykdom, nyresvikt, kolitt og leddgikt-Hva gjør disse forholdene har til felles? Kronisk betennelse er mistenkt rotårsak av dem alle. Immunsystemet inkluderer proinflammatoriske cytokiner hvis jobb er å angripe og drepe celler i det berørte området. Imidlertid, når dette angrepet blir kronisk og ikke stopper, begynner vevet forringelse finner sted. Heldigvis finnes det måter å vite om du har kronisk betennelse. Her ser du hvordan.

Bruksanvisning

•  Be om å ha en C-reaktivt protein (CRP) test. Dette er en blodprøve, som fungerer som en markør for betennelse i arteriene.

Spørre om Fasting Blood Insulin nivå test. Selv om dette er en test for diabetes, er det også en god måling for betennelse. Jo høyere insulinnivåer jo mer inflammasjon er tilstede i kroppen.

Be om IL-6 test. T-cellene produserer pro-inflammatoriske cytokiner som reaksjon på traumer. Hvis nivået er for høyt, er det en indikasjon på at kronisk inflammasjon er tilstede.

Lær om inflammatoriske cytokin profil. Dette den ultimate test for å måle betennelse. Den består av CRP, IL-6 og TNF-tumornekrosefaktor.

Varsel om du har hevelse eller smerter rundt leddene, da dette er et tegn på kronisk betennelse. Hodepine på grunn av nakke og skuldersmerter er et annet symptom. Nyere forskning har kronisk betennelse knyttet til kreft i tillegg. Vurdere å søke hjelp av en helhetlig utøveren. Naturlige renser å rense kroppen for giftstoffer økende oksygen i blodet kan hjelpe.

Tips og advarsler

  • Kroniske helseproblemer, feber, tretthet, hudproblemer-alle disse symptomene er indikasjoner på at systemisk inflammasjon kan være til stede.
  • Spis rikelig med hele matvarer, fersk frukt og grønnsaker. Unngå raffinerte, bearbeidede produkter, inkludert hvitt brød, hvit ris, sukker og brus.
  • Selv om kronisk betennelse i seg selv er ikke livstruende, hvis venstre ubehandlet, kan det føre til livstruende tilstander som hjerteinfarkt, slag eller kreft.