Digidexo.com

Forskjellen mellom Deca & Equipoise

Forskjellen mellom Deca & Equipoise


Deca Durabolin og Equipoise er både anabole steroider. Siden 1970-tallet har kroppsbyggere brukt Deca-Durabolin å bygge masse og muskler, men praksisen er ulovlig i USA og mange andre land. Equipoise er en yngre narkotika, designet til veterinær bruk i svekkede hester, men misbrukes av idrettsutøvere for langsom, men jevn gevinster i muskler og styrke. Til tross for nødvendigheten av en lege eller veterinær resept for å lovlig kjøpe disse steroider, rutine narkotika testing av profesjonelle ligaer, konkurranser og lag og alvorlige konsekvenser når en idrettsutøver blir funnet positive, både steroider fortsette å bli brukt av idrettsutøvere.

Deca Durabolin Bruk

Deca Durabolin, eller nandrolon decanoate er en progestin steroid som produserer svært høy anabole aktivitet og betydelig masseøkning med mildere og færre bivirkninger enn noen andre steroider. Det har blitt brukt til å behandle anemi hos kreft og nyresvikt, samt å sløse hos AIDS-pasienter og HIV. Det er også brukt til å behandle osteoporose hos postmenopausale kvinner. Stoffet øker kroppens produksjon av kollagen og beinmineralinnhold, og er noen ganger brukt av idrettsutøvere opplever leddsmerter eller problemer med bindevev.

Deca Durabolin bivirkninger og risiko

Bivirkningene av Deca Durabolin inkluderer økt blodtrykk, væskeansamlinger og når dosene overstiger 400-600 mg per uke, enkelte individer kan oppleve økt blodtrykk, langvarig blødning kutt, økt oljeproduksjon fører til akne og kviser, økt fiendtlighet, økt sexlyst og et fall i sperm produksjon, samt hyppig hodepine. Langvarig bruk av Deca Durabolin kan føre til erektil dysfunksjon, hjerte- og skader og redusert seksuell lyst. Kvinner som overstiger en dose på 100 mg per uke kan oppleve dypere stemme, økt kropps og skjegget og en økning i størrelsen av klitoris. Deca-Durabolin er til stede i kroppen 18 måneder eller lenger.

Equipoise Bruk

Equipoise, også kjent som en Boldenone undecyclenate injeksjon, er en testosteron-derivat steroidforbindelse beregnet for bruk i hester. Selv om det ikke er kjent for å være en rask masse-byggmester, det fører til økt appetitt, vektøkning og handlekraft, samt forbedringer i muskulatur og pels. Når det er ulovlig brukt i mennesker, sies det å føre til økt utholdenhet og vascularity eller fremtredende, synlige blodårer samt langsom, men jevn gevinster i styrke og muskel med svært få østrogen-relaterte bivirkninger.

Equipoise bivirkninger og risiko

I hester, mulige bivirkninger inkluderer masculinization og aggressiv adferds, effekter som gjør dyret vanskelig å håndtere. Symptomer kan vedvare i seks til åtte uker etter at behandlingen er avsluttet i disse tilfellene. Når ulovlig brukt av mennesker lang sikt og i høye doser det bruker kan føre til side bivirkninger som fet hud, kviser og økt kropp og ansiktshår. Equipoise er påvises i urinen måneder etter bruk.