Digidexo.com

Halsinfeksjon Cures

De fleste halsinfeksjoner er forårsaket av visse stammer av virus knyttet til en forkjølelse eller influensa. I denne situasjonen er ingen behandling nødvendig som infeksjonen vil gå bort av seg selv. Men når denne infeksjonen er forårsaket av Streptococcus pyogenes bakterier, har du det som kalles strep hals, og behandling er nødvendig for å kurere tilstanden. Hvis du mistenker at infeksjonen er strep hals, bør du kontakte legen din, siden riktig behandling krever en reseptbelagte medisiner.

Reseptbelagte Cures

Med en hals infeksjon forårsaket av Streptococcus, de fleste leger foreskrive en oral antibiotika for å behandle tilstanden. Amoxicillin er en av de mer vanlige medisiner foreskrevet i dag, men du kan i stedet gis en resept på penicillin, klaritromycin eller azithromycin å drepe bakterier. Noen ganger er cefalosporin selv brukt, spesielt når bakterien er motstandsdyktig mot amoksicillin. Alle disse medikamentene tjene til å hemme vekstprosessen av organismen så vel som å drepe selve bakteriene.

Når du begynner å ta den foreskrevne medisiner, bør det ikke ta lang tid å føle dens virkninger. De fleste føler seg litt bedre i så lite som dagen for å ta resept. Men bare fordi du føler en forbedring betyr ikke at du bør slutte å ta medisinen. Sørg for å fortsette å bruke stoffet for sin tilmålte tid. Noen mindre kan be en gjentakelse av halsinfeksjon.

Self-Care Treatment

Mens du behandle halsinfeksjon med en reseptbelagte medisiner, bør du vurdere å bruke en over-the-counter smertestillende for å minske de tilknyttede symptomer på tilstanden, som hodepine eller feber. Ibuprofen fungerer godt i denne situasjonen, men sørg for å snakke med legen din før du bruker denne anti-inflammatorisk med behandlingsplanen.

Til hjelp i herding din halsinfeksjon, satt på plass noen enkle egenomsorg tiltak. Resten er trolig en av de beste tingene du kan gjøre for noen form for infeksjon, siden det kan hjelpe kroppen kampen av bakteriene selv samt fremskynde helbredelsesprosessen. Derfra drikke rikelig med væske og spise mykere mat. Begge disse faktorene holde halsen riktig hydrert og redusere eventuelle irritasjon du kan ha oppstått. Vann og juice er to av de beste væske alternativer, og mat som havregryn, eplemos og suppe er alle gode valg for å slå til når du arbeider med en halsinfeksjon.

Du kan også være lurt å vurdere å investere i en luftfukter. Selv om dette ikke vil kurere en halsinfeksjon, disse enhetene holde fuktighet i luften og redusere sårhet du kan ha oppstått fra tilstanden.