Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne pseudomyxoma peritonei Symptomer

Hvordan gjenkjenne pseudomyxoma peritonei Symptomer


En sjelden, unormalt fungerende kreft, pseudomyxoma peritonei påvirker en persons magen gjennom en oppbygging av en slim, geleaktig væske kalt mucin. Vanligvis ondartet vekst begynner i vedlegget, bryter gjennom veggen, sprer kreftceller til mageslimhinnen. De mucin bygge opp årsakene fleste av symptomene; Imidlertid er mange av disse symptomer er til stede i andre tilstander, så diagnose kan være vanskelig.

Bruksanvisning

•  Legg merke en langsom økning i midje størrelse eller uvanlig abdominal oppblåsthet. Pseudomyxoma peritonei sprer internt sammen mage overflater.

Rapporter eventuelle kroniske magesmerter eller ubehag med legen din. Mange leger forvirre pseudomyxoma peritonei hos kvinner med eggstokkreft, som de deler den samme store symptom på en hoven og smertefull mage.

Merk eventuelle endringer i appetitt, for eksempel tap av appetitt eller endringer i avføringsmønster.

Hold orden hvis du har problemer med å bli gravid. Ubehandlet pseudomyxoma peritonei fører kvinner til å bli ute av stand til å bli gravid.

Tips og advarsler

  • Noen mennesker har ikke noen av de ovennevnte symptomene, noe som gjør diagnose ekstremt vanskelig. Og mange av de symptomer som påvirker magen, selv hvis de finnes, er assosiert med andre medisinske tilstander.
  • Det kan ta år å oppleve symptomer på pseudomyxoma peritonei.
  • Mucinøst tumorceller dekke alt i bukhinnen, inkludert den ytre tarm, lever, livmor, galleblæren og eggstokker.