Digidexo.com

Hva Mat Hjelper Symptomer på astma?

Astma er en lunge tilstand som fører lider å ha problemer med å puste. Kjemikalier, tilsetningsstoffer, og enkelte matvarer har blitt fingret som årsaker. En rekke matvarer og vitaminer har hjulpet mange astmasyke håndtere denne tilstanden uten noen annen behandling.

Du er hva du spiser

Den eksakte årsaken til astma er ukjent. Det er tenkt å være både genetisk og miljømessig. Det finnes ingen kur for astma, men det er mange behandlinger. Unngåelse av triggere er nøkkelen. Mange astmapasienter har hatt dramatiske og livslang resultater ved å legge til eller fjerne visse matvarer, vitaminer og mineraler.

Matvarer som hjelper kontroll Astma

Noen matvarer kan redusere eller stanse betennelse i luftveiene som bringer på en astmatisk angrep ved å kontrollere og / eller tynt slim i lungene. Løk inneholder en kraftig anti-inflammatorisk agent som har vist seg å redusere histamin, et kjemikalie kjent for å bringe på astmaanfall. Mat rik på Vitamin C har vist seg effektive i å håndtere astma. Krydret mat som inneholder slim-flytting evner også hjelpe. Disse inkluderer paprika, hvitløk og mustards. Kaffedrikkere har nærmere 30 prosent lavere sjanse for å ha astma enn ikke-kaffedrikkere. Frukt og grønnsaker er også anbefalt.

Vitaminer og mineraler

Øk inntaket av vitamin E, som finnes i matolje, hvetekim og beriket brød. Omega-3 fettsyrer finnes i laks, makrell og tunfisk anbefales. Selen er også antatt å bidra til å redusere betennelser og kan bli funnet i Brasil nøtter, kylling og sjømat. Magnesium-rik mat som østers, makrell, spinat og kveite kan også være nyttig.

Foods å unngå

Spis mindre kjøtt eller ingen i det hele tatt, og redusere melkeinntaket. Unngå mat som induserer slim som ris, sukker, bananer og papaya. Limit stekt mat også. Sulfitt, som brukes som konserveringsmiddel, er også ansett som en astma utløse.

Prøving og feiling

Hva som fungerer for en astma pasienten kanskje ikke fungere for en annen. Enhver og alle kosttilskudd endringer bør diskuteres med lege. En nøye konstruert diett plan kan bidra til å forhindre astmaanfall og blir ikke bare en diett plan, men en livsstilsendring.

Fakta

Hver dag i Amerika, 40.000 mennesker savner skole eller arbeid på grunn av astma; 30.000 mennesker har en astma angrep; 5000 mennesker besøker legevakten på grunn av et astmaanfall; 1000 mennesker er innlagt på sykehus på grunn av astma; og 11 mennesker dør av astma.