Digidexo.com

Hva kan jeg gjøre for å rense kroppen min for giftstoffer?

Når giftstoffer akkumuleres på en mye raskere enn kroppen kan eliminere dem, kroppen begynner å lide. Å spise en diett full stekt mat, sukker og fett fører til giftstoffer hoper seg opp i kroppen. Røyking, overdreven drikking og stress er andre årsaker til et giftig miljø. Detoxing legemet er en måte å fjerne giftstoffer fra kroppen. Detox hjelper organene å hvile.

Liver Flush

Start med en leveren flush. Det er flere måter å gjøre dette. En østeuropeisk tilnærming innebærer sitronsaft og olivenolje. Følge det opp med klyster fra stoffet butikken.

For å starte denne flush, vil du trenge en varmeflaske, saften av fem organisk sitron og virgin olivenolje. Sørg for å gjøre dette flush om natten og i nærvær av andre; vil du ikke ønsker å være alene hvis flush gjør at du føler deg svak.

Fyll flasken med varmt vann og hold den inntil høyre side av magen mens du slapper av i 30 minutter. Drikk to spiseskjeer sitronsaft og venter i 15 minutter. Deretter drikke to spiseskjeer av virgin olivenolje. Gjenta dette i 15-minutters intervaller, før alle sitronsaft er borte. Innen en time eller så, vil du ha en tarmen bevegelse. Avhengig av hvor mye giftig belastning som er for tiden på leveren din, også forvente å passere små gallestein.

Kosttilskudd endringer

Endre matvaner. Innlemme frisk frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Drikk en kopp grønn te hver morgen. Spis en porsjon magre proteiner til hvert måltid. Begrenser bruken av animalsk fett og sukker til en gang i uken. Drikk minst åtte glass vann hver dag. Ta en multivitamintilskudd for å øke din lever, nyre og tarmhelse.

Kontinuerlig vedlikehold

For å fortsette detox, innlemme et besøk til en badstue, få massasje og trening til din vanlige rutine. Prøv en ukes rensing diett med noen måneder hvis legen godkjenner. Spis kun rå, økologisk mat i løpet av rens, unngå bearbeidet mat.

Dampende badekar og dusj bidra til å eliminere giftstoffer. De åpner porene og la giftstoffer å sive ut gjennom svettekjertlene. Ta en ukentlig rensende bad ved å fylle badekaret med varmt vann, og legger til £ 1 hver av Epsom salt og natron. Slapp av i vannet før det begynner å slå kul.

Advarsel

Rådfør deg med legen din før du prøver en detox eller rens. Hvis du har visse helseproblemer som involverer nyre, lever eller lavere tarmen, kolon renser og spyler er ikke for deg. Passing gallestein kan forårsake krampe-lignende smerter.