Digidexo.com

Er Eating Frozen Corn dårlig for deg?

Er Eating Frozen Corn dårlig for deg?


Siden mais inneholder ca 32 gram karbohydrater per kopp, kan det være lurt å begrense forbruket hvis du er på en lav-karbohydrat diett. Ellers er frosne korn generelt en næringsrik grønnsak valg og en god måte å komme nærmere det anbefalte inntaket av minst 2 til 3 kopper grønnsaker per dag og 4 til 6 kopper stivelsesholdige grønnsaker per uke.

Frosset vs. Fresh

Innen du faktisk spise grønnsaker, fersk, frossen og hermetisert grønnsaker har en lignende næringsinnhold, ifølge American Council on Exercise. Fersk mais begynner å miste sin næring rett etter at det har blitt plukket, så noen ganger frosne korn er enda mer næringsrik enn fersk, siden det er flash-frosset rett etter plukking. Blanche prosess som skjer før frysing kan føre til at noen tap i varmesensitive og vannløselige næringsstoffer, som for eksempel B-vitaminer og vitamin C, men.

Unthawed Versus Kokt

Selv om det kanskje ikke alles kopp te, noen mennesker liker å spise mais rett fra fryseren. Ikke bekymre deg, spise din mais fortsatt frosset er ikke virkelig ille for deg. Faktisk, siden korn direkte fra fryseren ikke er blitt kokt så lenge det inneholder høyere mengder av den vannløselige tiamin, niacin og vitamin B-6 og C.

Potensial Food Safety Issues

Hvis kornet er forurenset med organismer som forårsaker matbårne sykdommer når det er frosset, kan disse fortsatt være til stede etter frysing. Ofte bare hjelper fryseprosessen holde disse organismene fra multiplisere. Varme opp frosne korn til en trygg temperatur uten å tine det første er den beste måten å begrense potensiell risiko for matforgiftning. Skulle fryseren slutter å fungere, kan du trygt spise frosne korn eller frys den, hvis den fortsatt har iskrystaller eller hvis det ikke har blitt holdt ved en temperatur over 40 grader Fahrenheit i mer enn 6 timer.

Andre hensyn

Du trenger ikke å bekymre deg for sprøytemiddelrester med mais, som mais er en av de typer produsere med minst mulig av disse restene, ifølge Environmental Working Group. Du kan også trygt spise frosne korn som er fryser-brent, som har en tendens til å oppstå hvis maten ikke er riktig innpakket, er fryseren ikke holdt kaldt nok eller en mat holdes for lenge i fryseren. Fryser-brent korn kanskje ikke smaker så godt eller har samme tekstur som mais som ikke fryser-brent.