Digidexo.com

Hvordan virker en Accu-Check Glucose Monitor Meter arbeid?

Hvordan virker en Accu-Check Glucose Monitor Meter arbeid?

Typer av Accu-Chek Meters

Legen skriver ut resept for en glukose meter og for teststrimler. Du oppdage at det er et antall meter på markedet. Noen er mini-meter som passer inn i lommeboken, og noen er alt-i-ett-meter med vedlagte lancet enheter og forhåndsinstallerte teststrimler. Beslutningene er vanskelig, men hvis du velger Accu-Chek merkevare, begrense deg ditt valg til sju meter: Accu-Chek Compact Plus, Accu-Check Compact, Accu-Chek Active, Accu-Chek Aviva, Accu -Chek Advantage, Accu-Chek Komplett, og Accu-Chek Voicemate. Selv om hver av dem er forskjellig, er prosessen med å bruke meter lignende.

Prepping å bruke apparatet

Uansett hvilken Accu-Chek meter du velger, prepping å bruke måleren er den samme. Vask hendene med såpe og vann. Velg en finger for en blodprøve. Vattpinne fingeren med en alkohol pad og la tørke. Massere fingeren. Hvis du er ved hjelp av Accu-Chek Compact Plus, kan du enten fjerne lansetten eller la det på måleren. Alle The Lancet enheter for Accu-Chek kommer med 11 innstillinger. Den nedre du justere antallet innstilling, den mindre dybde av nålen. De fleste justerer du innstillingen til tre eller fire. Trykk på stempelet for å aktivere lansetten enheten. Hold lansetten enheten mot huden. Trykk og slipp stempelet. The Lancet vil stikke huden. Masser område for å danne en bloddråpe for testing.

Bruke Meter

Hvis du bruker Accu-Chek Compact Plus eller Compact, må du sette inn den forhåndslastede test trommelen. Slå av apparatet og åpne maskindøren. Trykk på den røde ned utløserknappen. Sett den nye trommel og smekk dekselet på igjen. Apparatet slår seg på. Trykk på testknappen og en stripe vil komme ut. Hold apparatet mot bloddråpen så den svarte hakk kan fylle. Hvis du har måleren sett å pipe, vil det pipe når nok blod trekkes inn i strimmelen. Måleravlesning er tilgjengelig i fem sekunder.

Alle andre Accu-Chek meter er for enkelt-lastet teststrimler. Strimlene er forskjellig for noen meter, men prosessen er den samme. Sett stripen inn i apparatet. Dette slår på apparatet. Når displayet viser en blinkende dråpe med blod, plasserer stripen mot blod. Accu-Chek Active meter stripen har en oransje prikk der blodet må angi. Accu-Chek Aviva meter har en bred munn stripe som trekker blod fra spissen av stripe. Accu-Chek Advantage meter og Accu-Chek Komplett meter har en buet stripe der blodet kommer inn. Vent fem sekunder, og resultatene vises. Når du tar ut staven, slår apparatet.

Accu-Chek Voicemate er en enkelt stripe søknad. Sett stripen. Trykk fingeren mot stripen. Når blodet er trukket inn på stripen, vil måleren si resultatene til deg. Accu-Chek Voicemate er blinde eller svaksynte.