Digidexo.com

Hva er fordelene med Ringorm Bush?

Ringorm bush, også kjent som stearinlys bush, Moco eller stearinlys stick, er en tropisk plante tenkt å være innfødt til Sør-Amerika. Ifølge springhillherbal.com, kan den urt være nyttig i behandlingen av en rekke forskjellige sykdommer.

Ringorm Bush som en Avførings

Ringorm bush er et avføringsmiddel, forårsaker kroppen til å rense seg selv av avfall, ifølge springhillherbal.com. Denne behandling er nyttig ved behandling av intestinale ormer.

Aktuelt Behandlinger

Ifølge philippineherbs.com, er bladene av ringorm bøssing brukes til å behandle ringormer, som er muligens hvor navnet kommer fra, så vel som andre hudlidelser.

Abortfacient

Dr. Duke Phytochemical og Ethnobotanical Database lister ringorm bush under det vitenskapelige navnet Cassia alata, som en abortfacient eller stoff som fører til aborter. Databasen ble utarbeidet av botaniker Dr. Jim Duke og er tilgjengelig på det amerikanske Department of Agriculture Agricultural Research Service.

Klar Ringorm Bush til utvortes bruk

Ifølge diseases-of-life.com, er en aktuell utarbeidelse av ringorm bush laget av mose bladene før klemme saften fra mos. Saften av bladene blir påført til huden.

Klar Ringorm Bush for internt bruk

Ringorm bush er utarbeidet til intern bruk i avkok. Dette innebærer kokende bladene i vann i opp til 15 minutter. Vannet og blad blanding kan kokes ned til å konsentrere de aktive stoffer i ringorm bush.