Digidexo.com

Forskjeller mellom karbamidperoksid & Hydrogenperoksid

Folk ønsker en hvitere, lysere smil. Det er flere tenner-Whitening produkter på markedet i dag. Det er imidlertid en av to ingredienser som kan anvendes i blekeprosessen --- karbamidperoksid eller hydrogenperoksyd. Karbamid og hydrogen-peroksyder anvendes for en rekke botemidler og prosesser, og er stort sett kjent for deres orale anvendelser. Peroxide bryter ned de mørke forbindelser rundt tennene sine emalje lag ved oksidasjon. Når de brytes ned, tennene får en bleking effekt.

Hva er Hydrogen Peroxide?

Hydrogenperoksyd har en forbløffende fysisk likhet med vann, som er sammensatt av to hydrogenatomer og ett oksygenatom. Hydrogenperoksyd, på lignende måte, omfatter to hydrogenatomer og to oksygenatomer --- gjøre hydrogenperoksid en ekstremt kraftig oksydasjonsmiddel. Den brukes som blekemiddel i håret vesenet løsninger, samt en hvitere i muntlig produkter. Hydrogenperoksyd har et smeltepunkt på -0,4 grader Celsius, et kokepunkt mellom 150 og 152 grader Celsius, og en densitet på 1,4425 gram per kubikkcentimeter,.

Hva er karbamidperoksid?

Karbamidperoksid er et fast stoff, en væske som ikke er hydrogenperoksyd. Det er en krystallpulver eller en hvit krystall. Det er en kombinasjon av en hydrogenperoksyd-molekyl og et molekyl urinstoff, med sistnevnte består av ett karbonatom, fire hydrogenatomer, to nitrogenatomer og ett oksygenatom. Dette molekylet, kombinert med en hydrogenperoksyd-molekyl i karbamidperoksid, er et oksyd anvendes som blekemiddel i hår-pleie produkter, så vel som et hvitningsmiddel i orale produkter, også. Karbamidperoksid har et smeltepunkt mellom 75 og 85 grader Celsius, og en tetthet på 1,4 gram per kubikkcentimeter,.

Whitening Effect

Hydrogenperoksid er den kjemiske som bleker tennene --- om alt på egen hånd eller innen karbamidperoksid. Imidlertid lese testresultater at det ikke er signifikante forskjeller mellom de peroksider 'testet bleking effekter. Mengden av karbamidperoksid er alltid større enn hydrogenperoksyd i motsetning testing --- karbamidperoksid er mindre potente av de to. En dobbel-blind studie rapportert i juli 2004 av International Endodontic Journal ble utført med 20 prosent karbamidperoksid og 7,5 prosent hydrogenperoksid. Totalt sett hadde resultatet en lik effekt. Du må imidlertid ta hensyn til at det er betydelige forskjeller i mengder.

Safety Issues

Du bør ikke overse karbamidperoksid og hydrogenperoksid sikkerhet bekymringer. For mye peroxide bruk vil føre til store tannkjøtt problemer. Sikkerhetsstudier har vist gingival irritasjon, angitt med lesjoner på marginale gingiva. Hydrogenperoksid hadde en konsentrasjon på 3,5 prosent og karbamidperoksid hadde en konsentrasjon på 10 prosent i en studie rapporterte i juli-august 2006 utgaven av Quintessence International Journal. Hydrogenperoksid forårsaket mindre tann følsomhet. Imidlertid, over tid, ved bruk av karbamidperoksid resulterte i avtagende emalje mikro-hardhet. Karbamidperoksid endrer pH-nivåer mindre enn hydrogenperoksyd gjør, og det reduserer også nivåene av radicular diffusjon.