Digidexo.com

Naturlig alternativ til Paxil

Ifølge National Institute of Mental Health, anslagsvis én av fire voksne avtaler med noen form for psykisk lidelse knyttet til depresjon. Paxil er en av de mest foreskrevne medikamenter for depresjon, angstforstyrrelser og obsessive-kompulsive forstyrrelser. Paxil har potensielt alvorlige bivirkninger, som svimmelhet, svetting, skjelving, deprimert libido, kvalme og oppkast, forstoppelse, økt selvmordstanker og en høyere forekomst av selvmord hos yngre mennesker. Stoffet er ikke lenger foreskrevet for dem under 18 år.

Naturlige alternativer

På grunn av bivirkninger av Paxil og andre reseptbelagte antidepressiva, mange personer diagnostisert med depresjon søke alternative behandlingstilbud. Psykoterapi er den primære ikke-medikamentell valget pasienter utnytte. Psykoterapi kan hjelpe pasienter med å finne roten til deres problemer og å lære nye strategier for mestring. En profesjonell rådgiver kan ofte hjelpe deg på bare et par økter, og langtidsbehandling er sjelden nødvendig.

Andre naturlige alternativer inkluderer trening, meditasjon, massasje, akupunktur, vitaminer og urter.

Serotonin

Mangel på serotonin nivåer er en av de viktigste årsakene til depresjon. Flere reseptbelagte antidepressiva virker på serotonin release system i hjernen for å øke serotoninnivået. Mekling, yoga, akupunktur og massasje alle frigjøre endorfiner og øke serotoninnivået uten å ha ubehagelige bivirkninger og uttak.

Vitaminer

Vitaminmangel, spesielt på folsyre, omega 3 og B-vitaminer, kan bidra til symptomer på depresjon. Det er viktig å ta en daglig multivitamin og å supplere med omega 3 fettsyrer, som finnes i fiskeolje. Egg, brokkoli, laks, tunfisk, asparges, appelsiner, ørret og spinat er gode kilder til folsyre, omega 3 fettsyrer og B-vitaminer.

Urter

Flere urter kan være nyttig å administrere depresjon:

Johannesurt inneholder hypericin og kan bidra til å lindre depresjon og angst. En typisk dosering er 900mgs daglig. Gravide kvinner bør unngå Johannesurt.

Gingko Biloba forbedrer blodsirkulasjonen til hjernen, forbedrer hukommelsen og konsentrasjonen, og er spesielt nyttig for eldre mennesker som er deprimerte. Det er ikke så effektiv som andre urter, men kan gi et løft når det brukes sammen med noe som johannesurt. Du vanligvis tar 80mgs tre ganger daglig.

Sibirsk ginseng er adaptogenic og kan forbedre flere forhold, fra høyt blodtrykk til depresjon. Det fungerer som en MAO-hemmer for å lindre symptomer på depresjon. En person kan ta 400 to1,200mgs daglig i åtte uker, etterfulgt av en to-ukers hvileperiode, gjentatt etter behov. Sibirsk ginseng ser ut til å være trygt for gravide kvinner.