Digidexo.com

Hvordan bruke Kamille å lette GERD

GERD, eller gastroøsofageal reflukssykdom, er en smertefull og kronisk lidelse som ofte resulterer i en brennende følelse i magen, brystet og halsen, symptomer ofte referert til som syre dårlig, sure oppstøt, eller halsbrann. Disse symptomene vises som syre renner fra magen til spiserøret, irriterende slimhinner og inflaming slimhinnen i spiserøret. Mens det er mange effektive farmasøytiske behandlinger for GERD, både reseptbelagte medisiner og over mot seg, mange foretrekker å behandle denne sykdommen med naturlig rettsmidler, unngå bivirkningene at langvarig bruk av slike medisiner kan forårsake. Kamille er ofte nyttig å GERD lider, som dens anti-inflammatoriske egenskaper kan bidra til å redusere hevelse og irritasjon i slimhinner, lindre kronisk brennende smerter forbundet med sykdommen.

Bruksanvisning

Forbereder Kamille for Relief of GERD symptomer

Klargjør en infusjons for den enkleste måten å bruke kamille å lette gerd symptomer, som ganske enkelt betyr å brygge det i en kopp kamille te. Brygging din dose av halsbrann lettelse kan gjøres med kommersielt forberedt kamille te poser, eller du kan bruke tørket eller fersk kamille, og legger 2-3 teskjeer urt per kopp vann.

Bratt i varmt vann i minst ti minutter. f løs ved hjelp av kamille, helles gjennom en sil for å fjerne de faste stoffene.

Hell gjennom en sil for å fjerne faste stoffer ved bruk av løse teposer.

Drikk en kopp kamille te tre til fire ganger daglig for maksimal lettelse.

Lag en kamille skjær for mer konsentrert GERD lettelse. Forbereder et skjær innebærer å bruke alkohol for å trekke ut de aktive ingrediensene fra urten. Trekke ut disse ingrediensene er gjort i en veldig enkel prosess som innebærer å plassere urten, enten 300g av fersk kamille eller 200g tørket, i en ren glasskrukke.

Hell en liter alkohol, vodka eller rum, over kamille og cap glasset. Rist blandingen for å sikre all kamille er under vann. Oppbevar glasset på et kjølig, mørkt sted i 10-14 dager, riste blandingen en gang daglig. Strai blandingen gjennom et klede, muslin eller lin, er det siste trinnet, holde væsken som skjær og forkaste de faste stoffer.

Oppbevar skjær i en sterilisert glasskrukke og ta i 3-10ml doser tre ganger daglig for lindring av GERD symptomer.