Digidexo.com

Hvordan redusere Belly Fat hos premenopausale kvinner

Kvinner ofte merke virkningene av en bremse metabolisme år før menopause. En av de mest betydelige helsemessige bivirkninger av en bremse metabolisme assosiert med den premenopausale år økt magefett. Redusere magen fett er viktig for både livskvalitet og levetid, fordi magefett er knyttet til alvorlige sykdommer og for tidlig død. Kvinner som praktiserer stress management teknikker, konsumere en næringsrik diett uten overspising og mosjon fornuftig vil redusere magefett og lever lengre, sunnere liv.

Hvordan redusere Belly Fat hos premenopausale kvinner

Hvordan redusere Belly Fat hos premenopausale kvinner

Finn et rolig sted å meditere. Spre ut yoga matten. Hvis en yoga mat ikke er tilgjengelig, kan du bruke en pute eller en komfortabel stol. Slå på musikkspilleren med myk musikk eller nyte stillheten i minst fem minutter; lenger hvis det er mulig.

Praksis dyp pusting når du er i stressende situasjoner. Det er ikke alltid mulig å gå til et rolig sted å meditere, så vet hvordan du kan redusere stress når ting er kaotisk vil redusere sannsynligheten for stress å spise, noe som fører til magefett.

Bruk notisbok og penn for å registrere informasjon om kaloriinntak. Det er lett å glemme akkurat hvor mye som har blitt spist i løpet av dagen hvis den ikke er registrert. Den skriftlige loggen kan du også se hvor du kan forbedre din diett.

besøker et nettsted eller en ernæringsfysiolog for å finne ut den beste kalori rekkevidde for kroppen din. Vet minimum og maksimum daglige kalorier du bør spise, og holde seg innenfor rekkevidden.

Sett på sko. Gå eller gjøre andre aerobic trening på et moderat tempo i minst en halv time, fire ganger per uke.

Bruk ting rundt i huset, som suppebokser eller vannflasker, som lette vekter. Trener styrke minst to ganger i uken. Legg noen målrettet buk styrke øvelser til din styrke rutine.

Diskuter hormonbehandling med legen din. Noen leger anbefaler HRT etter overgangsalderen, men andre, som Dr. Randolph av det naturlige hormonet Institute of America, anbefaler bio-identisk progesteron krem ​​som begynner ved 35 år.

Hint

  • Folk nye til meditasjon kan se på nettet for nettsteder som tilbyr gratis guidede meditasjoner eller i butikker for musikk-CDer.
  • Informasjon om dyp pusting kan finnes i yoga og meditasjon bøker og nettsteder samt stress management relaterte nettsteder.
  • Det er alltid best å oppsøke lege før du begynner et nytt treningsprogram.
  • Vær oppmerksom på fysiske begrensninger og imøtekomme øvelser for å forebygge skade.