Digidexo.com

Hva trenger jeg å spise for å gå ned i vekt?

Når vi gjør valget mellom å leve et sunnere livsstil for å gå ned i vekt, har vi en tendens til å fokusere på de matvarene vi elsker, men kan ikke ha. Vi begynne å gjøre alle de riktige tingene, men jo mer vi tenker på hva vi mangler, jo vanskeligere er det å holde seg på sporet. Med riktig kombinasjon av næringsrik mat som at du føler deg energisk og fornøyd, vil du finne deg selv å tenke mindre om hva du mangler og mer om hvor stor du ser og føler.

Frukt og grønnsaker

Får de riktige porsjoner med frukt og grønnsaker er grunnlaget for å spise sunnere, men det synes også å være den mest vanskelig å forplikte seg til når du prøver å gå ned i vekt. Frukt og grønnsaker ikke bare bidra til å redusere risikoen for visse sykdommer, men de har også en betydelig mengde fiber, som holder deg fyldigere lenger. Å innlemme mer frukt i kostholdet ditt, kan du prøve å legge en banan til morgenen frokostblanding eller skjære et eple og legge den i salat til lunsj. Det er mange fordeler med å spise frukt, selv om det er best å begrense inntaket som de kan også være høy i kalorier og sukker. Ifølge United States Department of Agriculture Food Pyramid, avhengig av din alder, kjønn, og mengden av daglig fysisk aktivitet, kvinner trenger om en kopp og en halv til to kopper frukt om dagen og menn minst to kopper. Med ikke-stivelsesholdige grønnsaker, er det ingen begrensninger. Skjær en rekke av dine favoritt grønnsaker og holde dem på skrivebordet for å snack i løpet av dagen eller lage en wrap med stekt grønn paprika, squash, løk og aubergine. Ikke bare vil du miste pounds ved å inkludere mer frukt og grønnsaker i kostholdet ditt, men du vil også føle deg mer energisk og fokusert hele dagen.

Fylle Foods

Lean protein og fiber bidrar til å holde deg fornøyd for en lengre periode. Proteiner inneholder mange næringsstoffer som hjelper reparere muskelvev og bistå i funksjon av nervesystemet. Når du velger proteiner, hold deg til magert kjøtt som kylling, kalkun og fisk. Bønner og nøtter er også en god kilde til protein. Erstatte kjøttdeig med bakken kalkun når du gjør middags favoritter som taco og burgere bidrar til å kutte ut mye av fettet uten å ofre smaken og legge inches til midjen din.

Fiber ikke bare holder deg fullstendig uten å legge for mange kalorier, men det hjelper også på å senke kolesterolet og hjelpemidler i riktig fordøyelsen. Matvarer som havregryn, popcorn, bønner, brun ris og pasta er en god kilde til fiber og hjelpe deg å miste vekt på at theycurbs cravings og hjelpe i eliminering av fett.

Helkorn

Når jeg prøver å gå ned i vekt, folk har en tendens til å unngå matvarer som inneholder karbohydrater, som pasta, ris og brød. Det er sant at disse matvarene kan bidra til vektøkning, men bare når du velger dem i deres raffinert form. Raffinert korn mangler næringsstoffer som er nødvendige for å gå ned i vekt, inkludert viktige vitaminer og fiber. Hele korn, for eksempel fullkornspasta, brun ris og havregryn, la deg følelsen mer fornøyd og mindre sannsynlig å nå for en ny porsjon.

Sunt fett

Sunt fett, som olivenolje, mandler, avokado og selv mørk sjokolade inneholder enumettet og flerumettet fett som bidrar til å senke kolesterolet og kaste pounds når det spises i moderate mengder. Istedenfor å gå til automaten for potetgull som er full av dårlig fett og holde deg følelsen sulten, lagre en pose med mandler i pulten din og ta en håndfull når du føler trang til å snack. Legg noen tørkede tranebær for å tilfredsstille dine søt tann samtidig legge en porsjon frukt til dine daglige ernæringsmessige behov. Du vil også merke en stor forskjell på skalaen når gjør bytte til matlaging med olivenolje i stedet for smør.

Alternativer til maten du liker

Det er ingen grunn til å gi opp noe når du går på en diett. Du må bare være kreativ. Når man holder riktig mat i tankene, er det lett å komme opp med sunne alternativer til måltider du elsker. Craving Chicken Parmesan? Tilfredsstille din craving ved hjelp av en eggehvite i stedet for hele egg å belegge et stykke kylling. Lett brød kyllingbryst med fullkorn brødsmuler og stek i en liten mengde olivenolje (litt går en lang vei!). Smør kyllingen med din favoritt tomatbasert saus og stek i ovnen til kyllingen er helt gjennomstekt. Topp med revet parmesan ost. Parmesan ost har en sterkere smak, slik at du kan bruke mindre, men fortsatt får den samme effekten du vil hvis du bruker en større mengde av et mildere ost, som mozzarella. Eksperimenter på kjøkkenet og på kort tid vil du komme opp med sunnere versjoner av dine favoritt retter som vil hjelpe deg å nå dine vekttap mål.