Digidexo.com

Super Detox Diet

Super Detox dietter kan hjelpe deg å miste vekt raskt for en spesiell hendelse eller kan brukes som et verktøy for å bidra til å få en ny diett en lovende start. Avgiftning kan også hjelpe deg til å dempe suget og kan hjelpe deg å overvinne en sukker eller koffein avhengighet.

Funksjon

Super detox dietter er primært brukt av folk på jakt etter en måte å gå ned i vekt så fort som mulig. Ifølge forskere med Mayo Clinic, folk vil heller kosthold enn utøve sin vei til vekttap. Avgiftning dietter gjør dette til en gyldig mulighet.

Time Frame

Den tiden du er på en avgiftning diett bestemmes av kosthold som du har valgt å følge, samt hvor lenge du ønsker å være på diett.

De mest vanlige avgiftning dietter er for tre, syv eller ti dager. Jo lenger du er på en avgiftning diett jo mer vekt du kommer til å miste. Etter den første uke, vil vekttapet avta betraktelig. Det er av denne grunn at mange slankere velger å detox flere ganger i løpet av deres kosthold.

Fordeler

Den åpenbare fordelen for en super detox kosthold er den raske vekttap. Det er også bevis, for det meste anekdotiske, som super detox dietter vil hjelpe deg til å dempe suget for både sukker og koffein.

En super detox kosthold er også veldig lett å følge. Det er liten eller ingen variasjon eller matlaging involvert med en detox diett, noe som gjør det veldig enkelt å følge.

Funksjoner

Den primære funksjonen av detox dietter er en enkelt mat. De fleste detox dietter fokuserer på juice, rå grønnsaker og frukt eller suppe. Dette gjør planlegging og oppfølging av disse relativt enkle. Du vil spise eller drikke de nødvendige mengder på en pre fastsatt plan.

Super detox dietter vil normalt har du starte dagen med et glass vann som har sitronsaft blandet inn i det. Du skal drikke mye vann på en detox diett. Det er ingen øvre grense, men minimum grense er normalt 10 glass.

Betraktninger

Du bør diskutere etter en super detox diett med din primære helsepersonell før du begynner. Hvis du begynner å lide noen negative effekter i løpet av detox diett, bør du umiddelbart stoppe kosthold og søke legehjelp.

Super avgiftning dietter er en måte å starte en diett plan eller å miste en liten mengde vekt raskt. Flertallet av vekten tapt er vann vekt, og det vil bli gjenvunnet raskt når du begynner å spise normalt.

Teorier / Spekulasjoner

Det er en utbredt oppfatning tro at en super avgiftning diett kan kurere sykdommer, ende koffein avhengighet og sukker cravings. Det er ingen vitenskapelige bevis for at en detox diett vil kurere sykdom.

Det finnes bevis på at avgiftning dietter ender begge cravings for sukker og en avhengighet til koffein. Men dette er mer sunn fornuft enn noe annet. For varigheten av detox diett, er du ikke i stand til å ha enten sukker eller koffein. Når du ikke har inntatt noen av disse elementene i flere dager, vil du naturligvis ikke lenger har noen fysiologisk avhengighet. Evnen til å nekte selv disse ting for varigheten av dietten likeledes vil bryte ethvert eksisterende psykologisk avhengighet.