Digidexo.com

Hvordan å slukke Hunger Pains når miste vekt

Ta bort midlertidige sult smerter fra mindre porsjoner ved å utføre noen enkle trinn hver dag. Noen, om ikke de fleste, av hva som er tenkt å være sult smerter er faktisk ikke sult smerter. Utdanne deg selv om den faktiske størrelsen og plasseringen av magen din og hvor mye vann spiller inn i den generelle prosessen med sult og vekttap og se hvordan hjernen din skifter om hva sult føles når miste vekt.

Hvordan å slukke Hunger Pains når miste vekt

Finn din ribbeina bruke hendene. Gå til bunnen av brystkasse og følger bunnen til der det kurver og møter. Form en knyttneve og legg den i bresprekken å finne plasseringen av magen. Ta en titt på din knyttneve til å forstå den faktiske størrelsen på magen. Et lukket knyttneve tilsvarer størrelsen på en mage. Forstå at smertene vanligvis forbindes med sult, lavere enn dette punktet, er ikke sult smerter. Overvåk bare magen, ikke tykktarmen, for sult smerter.

•  Drikk vann. Mye smerter i magen forbundet med sult smerter er faktisk kroppens craving for vann. Hindre smerten ved å holde vann med deg hele tiden. Planlegg å drikke minst halve kroppen din vekt i vann hver dag for å holde riktig hydrert.

Plan ut mindre måltider. I stedet for å spise tre store måltider om dagen, tenkt på å ha fem eller seks mindre måltider. Dette øker forbrenningen og holder magen arbeider kontinuerlig heller enn å bli stappet deretter ned til nesten ingenting. Se hvordan din energi øker med mindre måltider.