Digidexo.com

Hvordan unngå Liqud Kalorier

De fleste av de drikker du forbruker i løpet av dagen bør være kalorifritt. Du blir kanskje overrasket over å finne ut akkurat hvor mange kalorier er gjemmer seg i noen av dine favoritt drikkevarer. Vi vet alle hvor ille brus er for oss, diett eller vanlig, så selvfølgelig som bør drakk med måte. Mens det er ikke bare brus som er fylt med tomme kalorier, så er noen juice, energidrikker, kaffe drikker og mer. Noen drikker gir en god mengde næringsstoffer som faktisk kan hjelpe oss til å spise mindre senere på dagen.

Hvordan unngå Liqud Kalorier

•  Drikk vann - Pass på at du spiser den anbefalte mengden vann daglig. Mens kroppen består av mellom 60 til 70% vann, er det behov for vann, og en masse av det på en daglig basis for mange forskjellige grunner. En de viktigste grunnene folk føler seg sliten i løpet av dagen er på grunn av mangel på vann. Drikker nok av det hjelper også lette leddsmerter, økt hukommelse, minsker sjansene for visse kreftformer, og helhetsfokus og mer.

Vegetabilsk juice - Drikk en åtte unse glass lav natrium grønnsaksjuice om dagen. Dette hjelper deg å få verdifulle næringsstoffer kroppen trenger og vil bidra til å fylle deg opp. Som et resultat kan du ende opp med å miste mer vekt i det lange løp. Næringsstoffer bidrar til å dempe appetitten.

Frukt smoothie - Drikker en åtte unse frukt smoothie en dag som inneholder rundt 100 kalorier er også greit å gjøre som det gir viktige næringsstoffene kroppen din trenger. Det vil også bidra til å fylle deg opp hvis du er sulten og hjelpe deg å spise mindre i det lange løp.