Digidexo.com

1200 Calorie Diet for å senke triglyserider

Triglyserider er fettstoffer laget av kroppen og forhøyet av en diett høy i fett eller bearbeidet mat. Høye triglyserider kan føre til fedme og langvarige sykdommer som diabetes og hjertesykdommer. Spise en 1200-kalori-per-dag diett kan hjelpe deg lavere triglyserider og gå ned i vekt.

Spis frukt

Inkluder frukt i kosten for å redusere fett triglyserider. Sitrusfrukter som grapefrukt og appelsiner har 100 eller færre kalorier for en 3 til 5 oz. servering. Frukt som vannmelon og druer bidra til hydrering og vil øke behandlingen av fett gjennom leveren. Fordi epler har bare 80 kalorier og svært lite fett, kan de spises som en del av en sunn, fettfritt kosthold. Spise opp til fire porsjoner frukt daglig på en 1200-kalori diett.

Grønnsaker

Grønnsaker er full av næringsstoffer og fiber som binder triglyserider og eliminere dem fra kroppen som avfall. Spis grønnsaker som brokkoli, kål, rosenkål og spinat. På 40 kalorier og mindre enn 5 g fett per servering, de er en sunn og næringsrik del av en 1200-kalori diett. Salat og agurker har liten eller ingen fett og har mindre enn 20 kalorier per 4 oz. servering. Disse matvarer kan spises i overflod på en lav-kalori diett. Spise opp til fem porsjoner med salater og grønnsaker som et måltid supplement eller som et mellommåltid.

Drikke opp

Vann og lav-kalori næringsrike drikker kan bidra til å øke leverfunksjon og klare triglyserider fra blodet. Et sunt kosthold bør bestå av minst 64 oz. vann hver dag for å fylle magen og flush fett. Legg en teskje av sitron til vann for ytterligere rensing. Drikker som grønn te, grapefruktjuice og tomatjuice har få kalorier og er næringsrik også. Fordi høy-kalori drikker kan føre til overflødig glukose som skaper fete butikker, unngå disse drikker på en 1200-kalori-per-dag diett.

Hele korn og melkeprodukter

Spis lav-kalori hel-korn brød å holde kalori teller lav. Vanlig brød er vanligvis ca 200 kalorier per skive, mens hele korn tynne skiver brød er så lite som 60 til 80 kalorier. Spis en skive ristet brød med frokost og en kalkun sandwich til lunsj for å møte kalori behov. Unngå helmelk på ca 180 kalorier per kopp, og drikke skummet med bare 80 eller færre. Skummet melk vil bidra til å kutte ned på fett som kan føre til triglyserid opphopning også.

Protein Kilder

Magert kjøtt som 3 til 5 oz. kylling, svinekjøtt, biff eller fisk er så lite som 180 kalorier og 5 g fett. Kjøtt bør være kokt, bakt, stekt eller grillet å bidra til å eliminere fett. Fisk som makrell, laks og kveite inneholder high-density lipoprotein (HDL), eller gode fettstoffer, som kan bidra til å eliminere triglyserider fra blodet. Soya er også høy i protein og er nyttig for å senke triglyseridnivåer. Spis 3 til 5 oz. av soya, magert kjøtt eller fisk en gang eller to til frokost, lunsj eller middag for å supplere en 1200-kalori diett.