Digidexo.com

Hvordan å ødelegge fettcellene

Hvordan å ødelegge fettcellene


Det er mange produkter og teknikker på markedet alle lovende å være den siste og største måte å ødelegge fett for godt. Fad dietter består vanligvis av en streng lynkurs som potensielt vil la deg slippe vekt raskt i begynnelsen, men at vekttap sjelden varer. Andre selskaper tilbyr ulike enheter som lover ødeleggelse av fettceller gjennom stimulering; Også disse produkter arbeide sjelden, og resultatene er minimal, om i det hele tatt. Den beste måten å rense kroppen for uønsket fett er å opprettholde en sunn livsstil som inkluderer regelmessig mosjon og riktig matvaner.

Hvordan å ødelegge fettcellene

Gjør en kardiovaskulær trening. Den mest effektive måten å bli kvitt fettceller fra kroppen er å forbrenne dem av gjennom trening. Begynn sakte, utføre 20 til 30 minutter av kardiovaskulær trening tre dager i uken, enten det er løping, sykling, eller ved hjelp av elliptiske. Øk intensiteten og frekvensen som du er i stand til, å prøve for opp til 5 ganger i uken. Studier har vist at en økning av intensiteten under kardiovaskulær trening, i stedet for ganske enkelt å øke lengden på tiden, vil brenne fett bedre og lengre utover dagen.

Løft vekter. Vektløfting i forbindelse med kardiovaskulær trening er en-to slag å ødelegge fett på kroppen din. Igjen begynner sakte og ikke trene en bestemt muskelgruppe mer enn en gang i uken. En populær regime er en fire-dagers splitt av bryst / rygg på dag 1, biceps / triceps på dag 2, skuldre på dag 3 og bein på dag 4. Tillat en hviledag mellom dag 1 til 3. Så hvis du skulle starte på en mandag, ditt regime ville gå som følger: Mandag - bryst / rygg; Tirsdag - resten; Onsdag - biceps / triceps; Torsdag - resten; Fredag ​​- skuldre; Lørdag - ben; Søndag - resten. Hviledager er viktig fordi dette er når muskelfibrene reparere seg selv og til slutt vokse. Hvis du er ukjent med vektrom, arbeide med en personlig trener til å utvikle en rutine som passer din fysiske evne.

•  Spis sunt. Spise bedre er den eneste andre måten å bli kvitt kroppen av fett. Eliminere junk mat fra kosten og fokus på mettende, sunn mat som hele korn, magert kjøtt, frukt og grønnsaker er den beste måten å unngå fett fra snikende tilbake på kroppen din.

Hint

  • Ro deg ned disse rutinene, fordi en drastisk endring i livsstil kan føre til irritabilitet og brå ernæring endringer kan føre til oppkast. Starte livsstilsendring er den enkle delen; den harde delen er å holde seg til det. Hold øye med prisen og tenke langsiktig. Ernæring-messig, vil du være mye lykkeligere i det lange løp hvis du holder deg til regimet enn hvis du gir etter for et kortvarig forløp i dommen.
  • Pass på å ikke trene for hardt når den først starter opp, for å unngå en alvorlig skade.