Digidexo.com

Mega-T for Belly Fat Reduction

Mega-T er en grønn te supplement utformet for å hjelpe til med å påskynde av forbrenning i henhold til den HealthyAttitudes4Life nettsiden. Dette er imidlertid ikke effektive supplement alene. Faktisk, kosthold og mosjon er viktig for å redusere fett, spesielt i områder der fettet kan være vanskeligere å miste så i magen området. Det er også visningen, basert på en klinisk test ved Universitetet i Tokushima School of Medicine i Japan, at uten slanking og trening, kan drikke grønn te redusere underhudsfett magen fett ved fire millimeter.

Ingrediensene i Mega-T

The American Journal of Clinical Nutrition utgir vitenskapelige bevis som konkluderer med at grønn te øker metabolic rate og oksiderer fett på grunn av polyfenoler i te. Sjekk ut ingrediensene til Mega-T for å se hvordan de vil gagne deg. I tillegg til grønn te, vil du forbruke krom (forbrenner sukker), Garcinia cambogia (forstyrrer fettlagring), guarana (en appetitt suppressant), eleuthero (øker energi og reduserer stess), blæretang og fo-ti (begge inneholder diuretika og er milde avføringsmidler). Rådfør deg med en lege for å sørge for at drikke Mega-T vil ikke forstyrre noen pre-eksisterende forhold.

Varianter og Dosering

Mega-T "Ultra" er en tablett for maksimal vekttap. Du kan også prøve Mega-T grønn te Væske Drops og Mega-G Grapefrukt for ekstra fiber. Tablettene kommer i en 90-tablett forsyning, som varer 45 dager. Ta en tablett en halvtime før frokost og en tablett en halvtime før lunsj med minst en halvliter vann hver gang.

Advarsler om Mega-T

Tar mer enn to tabletter om dagen vil ikke hjelpe med vektreduksjon, ifølge drugstore.com. Så ta bare den anbefalte doseringen. Siden Mega-T inneholder også 50 millligrams koffein per tablett eller caplet, kan du ha eller utvikle følsomhet for koffein. I tillegg, hvis du har noen medisinske tilstander eller sykdommer eller opplever uvanlige symptomer, slutte å bruke Mega-T og snakke med en helse-omsorg leverandøren.