Digidexo.com

Hypoglykemi dietter for å gå ned i vekt

Hypoglykemi går ofte udiagnostisert, men det refererer til personer som har problemer med å behandle glukose, en enkel sukker. Ofte disse personene føler deg svimmel, har ettermiddag hodepine, føler at bare mat kan kurere følelser av ubehag og er overvektig. Det finnes måter å kontrollere hypoglykemi og likevel gå ned i vekt.

Identifiser Your Type

Lær om hypoglykemi og dens årsaker først. Det er viktig å vite hvilken type hypoglycemic du er før du tar på noen vekt-tap programmet. Det er tre typer hypoglycemics.

Hvis du er neuroglycopenic, vil du legge merke til en rask økning i blodsukker i løpet av de første timene med spising, etterfulgt av et kraftig fall i den andre timen. Dette vil forlate deg humørsyk, ustabil og uberegnelig innenfor den andre timen etter slutt et måltid. Dette kan komme fra mage dumping, for stort et måltid og glukosetoleranse problemer.

Hvis du er adrenerge, stiger blodsukkeret for de første tre timer, etterfulgt av en rebound perioden fra fire til seks timer etter et måltid. Du vil merke en følelse av tretthet eller utmattelse i to timer etter måltider og en følelse av at du er allergisk mot noe du spiste. Det kan også føre til svetting, racing puls eller en følelse av at du skjelver.

I en flat kurve respons, ikke blodsukkeret ikke vakle for mye. Du kan føle tretthet, apati eller at du har dårlig muskel tone. Dette er forårsaket av dårlig fordøyelse.

Kosthold og trening

En av de gode tingene om hypoglykemi er at det er kontrollerbart uten medisinering. Tar en multivitamin er viktig - sørg for at den inneholder niacinamide - for å lette fordøyelsen.

Ta kontakt med din lege for en liste med komplekse karbohydrater og høy-fiber matvarer, som vil være lettere for kroppen å fordøye. Noen matvarer som skal unngås: enkle sukkerarter, noe med høy fruktose mais sirup, høy-fett ost og meieriprodukter, store mengder brød.

Se etter high-fiber matvarer, inkludert egg (med mindre du har også en kolesterol problem), spinat og mørke grønne blader og bønner.

Og gå. Walking virkelig hjelper kroppen å bryte ned mat og hjelpemidler fordøyelsen. Gå 15 til 20 minutter hver dag, og du vil umiddelbart føle seg bedre. Legg vektløfting og 30 minutter med cardio aktivitet og planlegger å miste ca 2 kg. hver uke.

Hvis du føler deg svak eller svimmel, sørg for at du spiser nok. Men sult er en av symptomene på hypoglykemi, så det kan være vanskelig å avgjøre om du faktisk er sulten. Prøv å holde en matdagbok for å forstå når og hvorfor din sult treff. Deretter se på hva du spiste før hendelsen og prøve å justere den til du er fornøyd og ikke ha hypoglykemiske hendelser.