Digidexo.com

Matvarer som hjelper deg å miste vekt og Belly Fat

Mange eksperter sier det er ingen magiske mat som gjør at du mister buk fett og at å miste vekt hvor som helst handler om å ta i mindre kalorier enn du forbrenner. Det er sant, men studier har funnet det er visse matvarer som vil sette fart i prosessen sammen.

Expert innsikt

Joy Bauer, MS, RD, CDN og ernæringsfysiolog for NBCs Today Show, sa "visse matvarer kan ikke magisk smelte bort fett av magen din." Men andre eksperter, som for eksempel Yale forsker Dr. David Katz har funnet ut at å spise enkelte matvarer, i forbindelse med et ellers sunt kosthold selvfølgelig, kan hjelpe deg å miste at reservehjul eller muffins toppen.

Betydning

Ekstra magefett er knyttet til alle typer av medisinske problemer. Fortvil ikke, skjønt, fordi når du mister vekt, vil du mest sannsynlig slippe det fra magen først.
"... Belly fett er den første typen fett du har en tendens til å miste når du mister vekt," sier Dr. Michael Jensen, en Mayo Clinic endocrinolist og fedme forsker på WebMD.com.

Potensiell

Bytte fra hvitt brød, pasta og ris til hele korn varianter er et godt sted å begynne. En 2008 studie i American Journal of Clinical Nutrition viser at overvektige mennesker som spiste en kalorifattig diett for alle hele korn, sammen med riktige porsjoner av de andre matvaregrupper. skur ekstra waistline vekt, ifølge WebMD.com.

Pile på protein

Menns helse senior editor Matt Bean, forfatter av "Diet The Belly Off!", Har sagt et magasin undersøkelse av mer enn 300 menn og kvinner viste at det å gjøre 30 til 35 prosent av din diett lean protein var avgjørende for å miste vekt, inkludert magefett . Edamame er en god kilde til protein og fiber, sier Bean. Andre magre proteinkilder: skinn kylling bryst og eggehviter.

Gå mono

Bean også anbefales å ta på enumettet fett, som for eksempel avokado og nøtter, som gjør at du føler full raskt og øke din basal metabolic rate. Katz, direktør for Yales Prevention Research Center, har funnet at kvinner som byttet til en 1600-kalori diett høy i enumettet fett mistet en tredjedel av sin buk fett i en måned, ifølge More magazine.

Fyll opp på fiber

Bean har kalt fiber avgjørende for å miste magen vekt, fordi det binder seg med andre matvarer og bremser fordøyelsen rente, og dermed bidrar til å flytte kalorier fra kroppen din. Gode ​​valg er fullkorn pasta og kornprodukter, frukt og grønnsaker, nøtter og belgfrukter, som bønner.